Μητέρα 40χρονου παιδεραστή: Το παιδί μου το μπλέξανε

Μητέρα 40χρονου παιδεραστή: Το παιδί μου το μπλέξανε

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την σύλληψη του 40χρονου παιδόφιλου. Ο άντρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες το μεσημέρι από άντρες της αστυνομίας, που παρακολουθούσαν την πιο πρόσφατη συνομιλία του με ένα 13χρονο αγόρι.

Όταν ο 13χρονος συναντήθηκε με τον παιδόφιλο, εκείνος επιχείρησε να το οδηγήσει στο ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητό του, τύπου βαν και εκείνη τη στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 40χρονος είχε διαμορφώσει το αυτοκίνητό του έτσι ώστε να έχει μέσα κρεβάτι, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρες και ειδικό φωτισμό για να ικανοποιεί εκεί τις άρρωστες ορέξεις του.

Επίσης στο «βαν της φρίκης», εντοπίστηκαν γλυκά αλλά και άλλα «σύνεργα» του 40χρονου, όπως τα χαρακτηρίζει η αστυνομία.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο άντρας ήταν ο δράστης μιας ακόμα αποτρόπαιας πράξης. Πριν από τρεις μήνες, είχε κλείσει ραντεβού με μια 14χρονη κοπέλα, για την οποία νόμιζε ότι ήταν αγόρι ηλικίας 16 ετών, καθώς μιλούσε μαζί της μέσω διαδικτύου.

Όταν η 14χρονη έφτασε στο ραντεβού, ο παιδόφιλος εξοργίστηκε. Σύμφωνα με την μαρτυρία της άτυχης κοπέλας, την οδήγησε με τη βία στο σπίτι του, όπου την κούρεψε για να μοιάζει με αγόρι και την βίασε!

Στη συνέχεια, την οδήγησε και πάλι στο βαν και την πέταξε στη μέση του δρόμου, μέσα στη νύχτα… Την κοπέλα τότε είχε περιμαζέψει ένα περιπολικό της άμεσης δράσης και είχε καταθέσει την φριχτή της περιπέτεια. Τότε είχε σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, όμως δεν υπήρχε εντολή Εισαγγελέα ώστε να συλληφθεί!

Προς το παρόν, η υπόθεση ερευνάται διεξοδικά από τις αρχές, ενώ είναι άγνωστος ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του άντρα.

Τι λέει η μητέρα του παιδόφιλου 

«Το παιδί μου το μπλέξανε», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο protothema.gr, η μητέρα του 40χρονου παιδόφιλου.

Παρά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, η γυναίκα, η οποία εργάζεται στο μίνι μάρκετ που έχει ο γιος της στο Περιστέρι, πιστεύει πως το παιδί της είναι αθώο και ότι έχει πέσει θύμα εξαπάτησης χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει από ποιους.

«Το παιδί μου μιλούσε με έναν 19χρονο. Δεν είναι δυνατόν. Θεωρώ ότι τον έμπλεξαν. Έχω ένα καλό παιδί που δουλεύει 18 ώρες την ημέρα. Μαζί μένουμε. Οι γείτονες όλοι τον ξέρουν. Δεν είχε κανένα χάλι τον κάνουν έτσι», είπε η μητέρα του 40χρονου.

πηγή: protothema

Σχόλια