21:11 Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Μητροπολίτης Συμεών: "Δεν έκανα ακόμη το εμβόλιο γιατί....."

Μητροπολίτης Συμεών: "Δεν έκανα ακόμη το εμβόλιο γιατί....."

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/2) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, με την ευκαιρία της λήξης της οικειοθελούς καραντίνας, λόγω της επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα και συγκεκριμένα με τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, αλλά κυρίως με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εμβολιασμών των τροφίμων και του προσωπικού των Γηροκομείων της Μητρόπολης.

Συγχρόνως επιχείρησε έναν σύντομο απολογισμό δέκα (10) σημείων, για την γενική και ειδική διαχείριση που έγινε σε αυτόν τον ένα χρόνο που η πανδημία σκιάζει ολόκληρη την ανθρωπότητα, με τη Μητρόπολη Φθιώτιδας να παρουσιάζει μια υποδειγματική εικόνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σεβασμιώτατος δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αν και είχε πολλές ευκαιρίες και εξήγησε ο ίδιος τη συγκεκριμένη στάση του, σημειώνοντας με νόημα ότι «θα το θεωρούσε έναν λόγο για να μην μπορεί να κοιτάει τους ανθρώπους στα μάτια»!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πρέπει να τονισθεί ότι από την αρχή της πανδημίας έως τώρα στη Μητρόπολη Φθιώτιδος δεν έχει διαγνωσθεί θετικός στον ιό και δεν έχει νοσηλευθεί ΚΑΝΕΝΑΣ εν ενεργεία κληρικός, κανένας υπάλληλος των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ν.Π.Ι.Δ. της Μητροπόλεως, κανένας εργαζόμενος και κανένας ωφελούμενος στις κοινωνικοπρονοιακές δομές της Μητροπόλεως.

Για την πραγματοποίηση της συνέντευξης πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τη διεξαγωγή ακόμη και rapid test στους εκπροσώπους όλων των ΜΜΕ, δημοσιογράφους και τεχνικούς, καθώς και τους εκπροσώπους της Μητρόπολης.

πηγή: lamiareport.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διοικητής Νοσ. Λαμίας: Τι δήλωσε για την υγεία του Δ. Κουφοντίνα και την εισαγγελική παραγγελία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας