14:38 Κυριακή 21 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ναύπακτος: Μητέρα τεσσάρων παιδιών αφήνει το απορριμματοφόρο και πάει… Πανεπιστήμιο

Ναύπακτος: Μητέρα τεσσάρων παιδιών αφήνει το απορριμματοφόρο και πάει… Πανεπιστήμιο

Η Εύη Πρασσά εισήχθη στη Γεωπονική Σχολή στο Μεσολόγγι. Τέτοιες είναι οι ιστορίες που θέλουμε να ακούμε, με ανθρώπους που δεν τα παρατούν ποτέ για αγαπούν τόσο τον εαυτό τους ώστε να του χαρίσουν μια δεύτερη ευκαιρία ξανά και ξανά.

Η νεαρή Εύη μητέρα 4 παιδιών, εργαζόταν στον δήμο και συγκεκριμένα στο απορριμματοφόρο και δεν δίστασε να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών αφήνει το απορριμματοφόρο και ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο

Πολλές ιστορίες υποψηφίων που τα κατάφεραν στις Πανελλήνιες 2022 μας συγκίνησαν όμως μια από αυτές που ξεχωρίσαμε και θα θυμόμαστε είναι της Εύης Πρασσά, εργαζόμενης μαμάς 4 παιδιών, που “σάρωσε” στις βαθμολογίες και πλέον μετρά αντίστροφα για την εισαγωγή της στη Γεωπονική Σχολή στο Μεσολόγγι!

Όταν η Εύη Πρασσά έμαθε την ανακοίνωση των βαθμών και των αποτελεσμάτων

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλε καθώς κατάφερε να συνδυάσει εργασία, οικογενειακές υποχρεώσεις 4 παιδιών σε μικρές ηλικίες και φυσικά το απαιτητικό διάβασμα για τις εξετάσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 

Η μέρα της ξεκινούσε στις 2,15 το πρωί που έπρεπε να σηκωθεί από το κρεβάτι να ετοιμαστεί και να πάει στην Ναύπακτο, όπου εργάζεται ως συνοδός απορριμματοφόρου. Μόλις τελείωνε την δουλειά επέστρεφε στο σπίτι και ετοίμαζε τα παιδιά της για το σχολείο και στην συνέχεια πήγαινε η ίδια στο ΕΠΑΛ Κατοχής.

Το success story της μητέρας τεσσάρων παιδιών Εύης Πρασσά

Όταν σχολούσε πήγαινε να πάρει τον μικρό της γιο από το σχολείο, επέστρεφαν στο σπίτι, έκανε όλες τις δουλειές, και τότε πήγαινε για ύπνο. Ο ύπνος της ήταν περίπου 3 ώρες, αφού στην συνέχεια έφευγε για την δεύτερη δουλειά της σε κατάστημα πρόχειρου φαγητού. Εκεί μέχρι να ξεκινήσουν να έρχονται οι πελάτες προλάβαινε να διαβάσει μία – δυο παραγράφους.

Η ημέρα της τελείωνε περίπου τα μεσάνυχτα, όταν επέστρεφε στο σπίτι και κοιμόταν καμιά ωρίτσα μέχρι να φύγει και πάλι. Φθάνοντας στη Ναύπακτο μέχρι ο οδηγός να προετοιμάσει το απορριμματοφόρο, η κα Πρασσά κατάφερνε να διαβάσει μερικές παραγράφους ακόμη.

«Μανούλα µου η καρδιά µου χαµογελάει», είπε ο 9χρονος γιός της µετά την επιτυχία της.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας