19:50 Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Νέα Σμύρνη: Ο Ελλάδιος της «Κιβωτού του Κόσμου» εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης!

Νέα Σμύρνη: Ο Ελλάδιος της «Κιβωτού του Κόσμου» εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης!

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ» ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού, ο οποίος μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων, είναι- όπως αποκαλύπτει το protothema.gr- ο 23χρονος Ελλάδιος Σ.

Επίσης, έχει συλληφθεί ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και μάλιστα ενώ αρχικά, έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 


Φοβισμένη η 14χρονη
Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, η 14χρονη είναι φοβισμένη κι γι’ αυτό δεν έχει πει πολλά πράγματα, έως τώρα, στους αστυνομικούς. Την σκυτάλη θα πάρει η ψυχολόγος στη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης «Το σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, η οποία θα προσπαθήσει να «ξεκλειδώσει» το κορίτσι, ώστε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Η 14χρονη αρχικά δεν παραδέχθηκε τίποτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υποστήριξε ότι γνώρισε τον «Ταχίρ» μέσω μιας εφαρμογής, αλλά δεν θυμάται ποια ακριβώς, ούτε περισσότερες λεπτομέρειες. Αρνήθηκε δε, ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον «Ταχίρ».

Η ανήλικη τόνισε ότι ο «Ταχίρ» της έκλεισε το ραντεβού με τον άνδρα που συνάντησε την Κυριακή στο ξενοδοχείο (είναι ο 4ος που αναζητείται από τις Αρχές). Εκτιμάται ότι ο «Ταχίρ» έχει τρομοκρατήσει την ανήλικη, η οποία δεν δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία έως τώρα και προσπαθεί να πάρει πάνω της την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι με την θέλησή της συνευρέθηκε με τον άνδρα, επειδή δήθεν της άρεσε και ότι δεν πήρε χρήματα.

Πηγή: protothema.gr /enikos.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας