11:46 Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον «ψευτογιατρό»: "Θα ζούσε η γυναίκα μου ,την παρακαλούσα να κάνει χημειοθεραπείες"

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον «ψευτογιατρό»: "Θα ζούσε η γυναίκα μου ,την παρακαλούσα να κάνει χημειοθεραπείες"

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον «ψευτογιατρό»: «Θα ζούσε ήταν δεύτερο στάδιο, υπόθεση ρουτίνας – Από 65 κιλά είχε φτάσει στα 45»

«Της έκανε πλύση εγκεφάλου, της έλεγε «δεν θα σε αφήσω να πεθάνεις»
«Πίστεψε σε ένα απατεώνα που της πήρε τη ζωή» είπε αναφερόμενος στη σύζυγο του που εμπιστεύτηκε με μοιραία αποτελέσματα τον «ψευτογιατρό», μάρτυρας που κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση.

Στην συγκλονιστική κατάθεση του ο άνδρας μίλησε για τις προσπάθειες του να πείσει, χωρίς αποτέλεσμα, τη 57χρονη σύζυγο του να ακολουθήσει τις θεραπείες των γιατρών και όχι του 48χρονου ο οποίος , όπως είπε «της έκανε πλύση εγκεφάλου, της έλεγε «δεν θα σε αφήσω να πεθάνεις»».

«Έβλεπα και στενοχωριόμουν τη γυναίκα μου, από 65 κιλά να έχει φτάσει στα 45, δεν μπορούσε να πάει στο μπάνιο ούτε να πλύνει τα μαλλιά της.

«Η σύζυγος μου ενθουσιάστηκε με το μεγάλο ψέμα πως αυτός είναι γιατρός, έχει κάνει σπουδές στην Ελβετία, πως είναι ογκολόγος, χειρούργος και πίσω από αυτόν ήταν ένας παπάς που επίσης ήταν άρρωστος. Πίστευε ότι το κρύβουν πως υπάρχει εναλλακτική θεραπεία και είναι μόνο για αυτούς που έχουν λεφτά και τους άλλους ήθελαν να τους ξεκάνουν. Είναι ένας ψυχοπαθής… Της έλεγε ο όγκος σου είναι σαν αυγό, μην πας να κάνεις παρακέντηση, θα γεμίσεις υγρό και μεταστάσεις.» είπε συντετριμμένος ο μάρτυρας και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι δεν ήταν γιατρός και το έπαιζε γιατρός. Αυτό με σκότωνε αλλά δεν μπορούσα να το αποδείξω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε ότι έλεγε στην γυναίκα του «δεν μπορείς να θεραπεύσεις τον καρκίνο με σκόρδα, παντζάρια και βότανα» αλλά εκείνη δεν τον άκουγε και μέχρι την ημέρα που πέθανε μιλούσε με τον μαϊμού- γιατρό. «Θα ζούσε ήταν δεύτερο στάδιο, υπόθεση ρουτίνας» κατέθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας