14:07 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Νέο Jeep Avenger: Η γκάμα του «εκδικητή» ολοκληρώνεται με full πακέτο

Νέο Jeep Avenger:  Η γκάμα του «εκδικητή» ολοκληρώνεται με full πακέτο

Το νέο Jeep Avenger αποκτά τετρακίνητη έκδοση που δίνει απόλυτη πληρότητα στην γκάμα του. Με τη συνεργασία του 48V υβριδικού συστήματος και τετρακίνησης, το Avenger προσθέτει και τις απαράμιλλες εκτός δρόμου ικανότητες στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία του, το Avenger 4xe συνταιριάζει τη μοντέρνα εικόνα με την εκτός δρόμου κληρονομιά της Jeep αλλά και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Το νέο Jeep Avenger 4xe θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στο τέλος του 2024.

Πιστή στην παράδοση που τη θέλει αφοσιωμένη στην περιπέτεια και την υψηλή τεχνολογία, η Jeep ανακοινώνει τη νεότερη προσθήκη στην γκάμα του πιο κόμπακτ σε διαστάσεις μοντέλου της. Το Avenger 4xe χρησιμοποιεί με ιδανικό τρόπο τον εξηλεκτρισμό για να εξελίξει περαιτέρω τις αξίες της μάρκας και να προσαρμόσει στο σήμερα τον θρύλο που χτίζει η Jeep από το 1941.

Όλη η υπόσταση της νέας έκδοσης του Jeep Avenger στηρίζεται στην υβριδική τεχνολογία 4xe. Αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα δεν αποσκοπεί απλώς στη μείωση της μέσης κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, αλλά σε κάτι πολύ πιο σημαντικό: στο να εξασφαλίζει μοναδική εξηλεκτρισμένη οδηγική εμπειρία σε όλα τα τερέν.

Με το νέο μοντέλο η Jeep έχει πλέον τετρακίνητη εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες όπου δραστηριοποιείται. Με τον συνδυασμό υβριδικού συστήματος και τετρακίνησης, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλή πρόσφυση και εκτός δρόμου δυνατότητες που δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία.

Το υβριδικό σύστημα του Avenger 4xe συντίθεται από τον θερμικό κινητήρα του 1,2 lt με ισχύ 136 HP (100 kW) και δύο ηλεκτρικούς που αποδίδουν 21 kW ο καθένας. Όπως συμβαίνει και στην έκδοση e-Hybrid, ο ένας βρίσκεται στο αυτόματο κιβώτιο με τον διπλό συμπλέκτη και τις 6 σχέσεις, ενώ ο άλλος αναλαμβάνει την κίνηση των πίσω τροχών.

Τετρακίνητο χωρίς περιορισμούς

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι χάρη στην τεχνολογία «power looping» ο πίσω ηλεκτροκινητήρας μπορεί να τροφοδοτείται συνεχώς με ενέργεια, οπότε το Avenger 4xe είναι τετρακίνητο χωρίς περιορισμούς που αφορούν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος.
Το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα πραγματικό Jeep, που μπορεί να τα βγάλει πέρα απέναντι στις περισσότερες δυσκολίες. Το Avenger 4xe μπορεί επίσης να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά με χαμηλή ταχύτητα, χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα που είναι ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Ύστερα και από την προσθήκη της έκδοσης 4xe στην γκάμα του Avenger, η Jeep ολοκληρώνει με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια τη δέσμευσή της για την κάλυψη όλων των αναγκών που έχουν οι πελάτες της. Με την αμιγώς ηλεκτρική, τη θερμική, την ήπια υβριδική και τώρα με την εξηλεκτρισμένη τετρακίνητη έκδοση, το πιο κόμπακτ σε διαστάσεις Jeep μπορεί να διευρύνει ακόμη περισσότερο το όριο των υψηλών ικανοτήτων σε συνδυασμό με τη βιωσιμότητα.

Jeep Jeep

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tο σύνδρομο «black» χτυπάει τους οδηγούς της Αττικής

Ranger MS-RT: Νέα γενιά επαγγελματικών οχημάτων Ford

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας