21:28 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ο αμείλικτος τιμωρός της covid "Τσάκ" Αντωνιάδης…

Ο αμείλικτος τιμωρός της covid "Τσάκ" Αντωνιάδης…

Μην είναι… φάντασμα; Μην είναι ο Ζορό; Μην είναι ο Τσακ Νόρις της Ελλάδας; Ίσως ο Νίκος Αντωνιάδης να είναι τρία σε ένα! Ούτως ή άλλως, κάπως έτσι λειτουργεί στα χρόνια του κορωνοϊού. Εκτός από δικηγόρος, ο λεγάμενος μοιράζει συμβουλές ως… γιατρός, αν και διευκρινίζει ότι επικοινωνεί με κορυφαίους επιστήμονες πριν μεταφέρει στους υποστηρικτές του όσα θεωρεί ότι μπορούν να τους βοηθήσουν.


Οι εκπομπές παραπληροφόρησης στα social media οδήγησαν στην προσαγωγή του με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων!


Άσχετα, βέβαια, αν στην πορεία συμβεί το ανεπανόρθωτο για τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε έναν νομικό για θέματα υγείας. Εσχάτως, ο Νίκος Αντωνιάδης έγινε και… youtuber. Θα είχε πλάκα μια διαρκής μεταμόρφωσή του και η εναλλαγή των ρόλων εάν το διακύβευμα δεν ήταν η ανθρώπινη ζωή. Αυτή που θεωρητικά υπερασπίζεται, αλλά βάζει και σε κίνδυνο με τα καμώματά του.

«Τσαρλατάνοι»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο διάγγελμά του για «τσαρλατάνους». Μόνο εκείνος γνωρίζει εάν συμπεριέλαβε στον χαρακτηρισμό και τον Νίκο Αντωνιάδη. Τον δικηγόρο που εξαρχής αμφισβήτησε τα στοιχεία για τον κορωνοϊό. Τον δικηγόρο που απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη και ζήτησε εκταφές ανθρώπων, οι οποίοι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κατέληξαν από επιπλοκές που προκάλεσε ο παγκόσμιος εφιάλτης της τελευταίας διετίας. Τον δικηγόρο που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά τουλάχιστον 4.000 σελίδων για τις διασωληνώσεις, για τις ΜΕΘ, για τα εμβόλια, για τα πάντα. Ο σαφής αριθμός των σελίδων είναι 4.311. Τον αναφέρουμε διότι μπορεί να μας πιάσει κι εμάς στο στόμα του.

Με όλους τα έβαλε ο Νίκος Αντωνιάδης. Τελικά, τι αμφισβητεί ακριβώς, δεν μπορεί να γνωρίζει άλλος, παρά μόνο ο ίδιος. Για την ύπαρξη του κορωνοϊού συμφώνησαν μέχρι και ο Τζο Μπάιντεν με τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι δυο τους διαφωνούσαν μέχρι και για τα ονόματά τους. Για την πανδημία, όμως, συμφώνησαν.

Σε διασωληνώσεις ασθενών προχώρησαν οι γιατροί σε όλο τον πλανήτη. Είτε συμφωνούσαν είτε διαφωνούσαν με τον εμβολιασμό.
Ο Αντωνιάδης, όμως, φέρεται να έχει δώσει διαφορετικές συμβουλές σε διάφορους ασθενείς που τον καλούν μέσα από τα νοσοκομεία ή του στέλνουν SMS στον τηλεφωνικό αριθμό που διαφημίζει μέσω των εκπομπών του στα social media.

«Όταν η εικόνα του ασθενούς είναι πράγματι τέτοια που να επιτρέπει το εξιτήριο, τότε εκεί παρεμβαίνω όπως έχω κάνει πάρα πολλές φορές και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που παρακρατούντο παράνομα επέστρεψαν στο σπίτι τους, ζουν και βασιλεύουν», είχε γράψει ο Αντωνιάδης για να εξηγήσει τις παρεμβάσεις του σε διάφορα νοσοκομεία της επικράτειας.

Αυτές οι εκπομπές οδήγησαν το βράδυ της Τετάρτης στην προσαγωγή του με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Ως δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος και απάντησε με μήνυση κατά του εισαγγελέα που διενήργησε την προκαταρκτική. Ζήτησε, μάλιστα, την άμεση σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση καθήκοντος! Ναι, μήνυσε τον εισαγγελέα επειδή θέλησε να κάνει τη δουλειά του. Σε αυτή την περίπτωση, ο λειτουργός της Δικαιοσύνης ήταν κακός. Σε άλλες περιπτώσεις, ο Αντωνιάδης τους επικαλείται και υποστηρίζει ότι τις εκταφές ζητούν οι εισαγγελείς και όχι εκείνος.

Την επίκληση της Δικαιοσύνης, βέβαια, την είχε προαναγγείλει. Από την Τρίτη έλεγε ότι «θα τους ταράξω στις μηνύσεις». Υποστήριζε, μάλιστα, ότι του ρίχνουν λάσπη και άρχισε να κατηγορεί ευθέως συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Ανέφερε τα ονόματα του Νίκου Ευαγγελάτου, της Τατιάνας Στεφανίδου, της Ιωάννας Μάνδρου, του Πέτρου Καρσιώτη, που κατά την άποψή του τον στοχοποίησαν. Όχι μόνο εκείνον, αλλά και τον γιατρό Δημήτρη Ποντίκα, όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Επιθετικός

Μετά την προσαγωγή του, ο Αντωνιάδης έγινε ακόμα πιο επιθετικός. Άρχισε να λέει ότι τον θέλουν νεκρό. Ποιος; Ποιοι;
Τελικά, δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τι ακριβώς είναι ο συγκεκριμένος δικηγόρος. Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι βρήκε πεδίο δράσης και προβολής. Συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Κάποτε ένας συνάδελφός του ανέπτυξε μια θεωρία για το «σύνδρομο προβολής». Για «μανία» ήθελε να πει, αλλά δεν το έπραξε. Και επειδή δεν μας αρέσει να μπερδεύουμε τα πράγματα, να δώσουμε και τη βοήθεια του κοινού. Εκείνος ο χαρακτηρισμός είχε αποδοθεί από πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Κάποτε, όχι πολύ παλιά, ένας δικηγόρος, ο Νίκος Αντωνιάδης, είχε θέσει το ερώτημα εάν γνωρίζουν οι δικαστές πού θα τους κατατάξει η Ιστορία. Αναφερόταν στους δικαστές που ασχολήθηκαν με τη Χ.Α.

Το ημερολόγιο έγραφε τότε 27 Αυγούστου 2014. Εκείνος ο Νίκος Αντωνιάδης τα είχε βροντήξει από συνήγορος υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη.

«Καληνύχτα Δικαιοσύνη…»

Δεν μπορώ να αντέξω ούτε μία μέρα ακόμη στη φυλακή ανθρώπους για τους οποίους δεν τους αποδίδεται κατηγορία που να δικαιολογεί όχι προφυλάκιση, αλλά ούτε καν δίωξη, παραπομπή και /πολλώ μάλλον/ δίκη, που στερούνται τους ανθρώπους τους [τους γονείς τους, τις συζύγους τους, τα παιδιά τους (νεογέννητα, δε, στην περίπτωση Παναγιώτη Ηλιόπουλου)]. Καληνύχτα Δικαιοσύνη… Εγώ παραιτούμαι…», κατέληγε η ανακοίνωση… εκείνου του Νίκου Αντωνιάδη.

Άραγε, ο τωρινός Νίκος Αντωνιάδης έχει αντιληφθεί πού θα τον κατατάξει η Ιστορία; Έχει αναρωτηθεί τι θα συμβεί εάν στοιχειοθετηθούν θάνατοι πολιτών από δικές του παρεμβάσεις; Έχει αναλογιστεί πόσοι επηρεάζονται καθημερινά από τις απόψεις του και έρχονται μετά οι συγγενείς τους και αφορίζουν όσους τους επηρέασαν κατά των εμβολίων και των διασωληνώσεων; Μήπως να θέσουμε τα ερωτήματα στον Νίκο Αντωνιάδη του Κασιδιάρη; Ο Ηλίας, άλλωστε, έχει πάνω – κάτω τις ίδιες απόψεις με τον τωρινό Νίκο Αντωνιάδη…

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας