9:17 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ο Άρης εμμένει στην αρχική του στάση: Δέχεται να παίξει τελικό μόνο στο Πανθεσσαλικό

Ο Άρης εμμένει στην αρχική του στάση: Δέχεται να παίξει τελικό μόνο στο Πανθεσσαλικό

Ο Άρης τονίζει πως πρέπει να εφαρμοστεί η προκήρυξη και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson να πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, η ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνδράμει οικονομικά στην εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή.

Μάλιστα, έδωσε προθεσμία σε Παναθηναϊκό και Άρη μέχρι τη Δευτέρα, για το αν επιθυμούν να αλλάξει η έδρα. Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη φαίνεται να είναι εντελώς αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, ο Άρης απάντησε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να τονίζει πως πρέπει να εφαρμοστεί η προκήρυξη και να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είτε με κόσμο, είτε χωρίς.

Από τον Άρη δεν δέχονται σε καμία περίπτωση να γίνει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ και υπογραμμίζουν πως πρέπει να διεξαχθεί στον Βόλο.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Ο Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για 15 μέρες

Πανθεσσαλικό: Η ΕΠΟ έδωσε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα σε Παναθηναϊκό και Άρη, να απαντήσουν αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός σε άλλο γήπεδο

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας