21:43 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Αρναούτογλου και το μέλλον του

Ο Αρναούτογλου και το μέλλον του

Λες και το έχει τάμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να αρχίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα σενάρια για επόμενο επαγγελματικό βήμα του.

Τα ίδια συνέβησαν πέρσι, τα ίδια και φέτος. Με τη διαφορά ότι στις μέρες μας διακινούνται πιο χειροπιαστά πράγματα. Λέγεται, δηλαδή, στην πιάτσα ότι ο Γρηγόρης έχει μπει στο σημάδι του Mega είτε για πρωινή εκπομπή στη θέση της Δανάης Μπάρκα είτε στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, εκεί που βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Ναι, ακούστηκε και αυτό!

Επί της ουσίας, πρέπει να δούμε τα δεδομένα. Πρώτα ότι λήγει το συμβόλαιο του Αρναούτογλου. Δεύτερον ότι έχει επαναλάβει πολλές φορές δημόσια πως θέλει να κάνει το «The 2night Show». Άρα, ακόμα και σε ενδεχόμενη μετακόμισή του σε άλλο κανάλι, πέρα από το πρωινό, θα επιδιώξει να διατηρήσει και τη νυχτερινή εκπομπή του για τουλάχιστον μία ημέρα.

Τέλος, ας λάβουμε υπόψη και τα εξαιρετικά νούμερα που έκανε το τελευταίο διάστημα το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», που έφτασε την Τρίτη μέχρι την πρώτη θέση, για να αντιληφθούμε ότι πρώτη επιλογή του Γρηγόρη είναι η… υπάρχουσα!

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τζώνη Καλημέρης γράφει για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό

“Ευτυχισμένοι μαζί” – Τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι έκαναν reunion – “Χαμός” στο TikTok

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας