15:44 Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

O εφοπλιστής "φάντασμα" και οι μπροστινοί!

O εφοπλιστής "φάντασμα" και οι μπροστινοί!

Στο στόχαστρο των ελληνικών και όχι μόνο Αρχών έχει μπει εφοπλιστής-φάντασμα ο οποίος χρησιμοποιεί τρίτα πρόσωπα ως εκπροσώπους εταιρειών του. Σύμφωνα με καταγγελίες που βρίσκονται στην διάθεση του dikastikoreportaz αλλά και βάσει της δημοσιογραφικής έρευνας σε Ελλάδα και ΗΠΑ προκύπτει ότι ο εν λόγω βαθύπλουτος επιχειρηματίας “εξαφάνισε” στην ουσία δυο ναυτιλιακές εταιρείες οι οποίες ήταν εισηγμένες σε Αμερικανικά χρηματιστήρια, στις οποίες για πολλά χρόνια κρατούσε για τον εαυτόν του (!!!) τους τίτλους του Διευθύνοντος Συμβούλου, Οικονομικού Διευθυντή αλλά και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα σπάνιο στα παγκόσμια χρονικά εταιρικής διακυβέρνησης. Το ερευνώμενο θέμα είναι ότι τα πλοία τα οποία άνηκαν στις συγκεκριμένες εταιρείες, πέρασαν τελικά, σε εταιρείες ιδιωτικών συμφερόντων του συγκεκριμένου εφοπλιστή και μάλιστα σε εποχή που ο ίδιος εξέδιδε προς τους μετόχους των εταιρειών επιστολές οι οποίες ήταν άκρως ενθαρρυντικές για το μέλλον τον συγκεκριμένων εταιρειών.

Μισό δολλάριο

Από τις επίσημες καταχωρήσεις των συγκεκριμένων εταιρειών στην Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κάποια από τα πλοία του ……………..

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Novartis: Στο Ειδικό Δικαστήριο παραπέμπεται ο Δ. Παπαγγελόπουλος και η Εισαγγελέας Ε. Τουλουπάκη – Εκτός Ειδικού Δικαστηρίου οι δύο επίκουροι εισαγγελείς και οι δημοσιογράφοι

Πρόεδρος ΣτΕ: Είναι συνταγματικά ανεκτό το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών ανεμβολίαστους

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας