19:16 Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Αθήνα -Tα μέτρα ασφαλείας και ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Αθήνα -Tα μέτρα ασφαλείας και ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σε κατάσταση επιφυλακής θα βρίσκονται από σήμερα οι Αρχές, ενόψει της τριήμερης επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα.

Κατά το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ κατά την κίνηση της πομπής του Πάπα Φραγκίσκου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία λοιπών οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, την Κυριακή 5/12/2021, και κατά τις ώρες 13:00 έως 20:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία:

στη Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως, και
στη Λ. Β. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μερκούρη και Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας για σήμερα, Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη ημέρα είχαν προαναγγείλει κινητοποιήσεις διάφοροι φορείς κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα υποδεχθεί, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, τον Πάπα Φραγκίσκο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις 11:15.

Διαβάστε ακόμη

Ο Πάπας Φραγκίσκος το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου σε Ελλάδα και Κύπρο

Πάπας Φραγκίσκος: H Κύπρος είναι ένα πολύτιμο μαργαριτάρι

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας