0:14 Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη αποχαιρετά τον Γιώργο Καραϊβάζ

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη αποχαιρετά τον Γιώργο Καραϊβάζ

Ο Ιωάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, είχε γνωρίσει τον Γιώργο Καραϊβάζ μέσα από τις τηλεοπτικές τους συναντήσεις στη εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν πάντοτε καταπέλτης στις αναφορές του σε εκείνους που την βίασαν, την βασάνισαν κατά τον χειρότερο τρόπο.  Μάλιστα ο εκλιπών είχε μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα στο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη.

Με μια συγκινητική ανάρτηση θέλησε να του πει «αντίο» και τον κάλεσε να αγκαλιάσει εκεί ψηλά την Ελένη του μόλις τη συναντήσει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ιωάννη Τοπαλούδη:

Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

ΑΕΊΜΝΗΣΤΕ Γιώργο Καραϊβάζ, γνωριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για μένα και την Κούλα, με τον βιασμό και τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης μας.

Η συγκίνηση, η θλίψη και ο πόνος μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος με τον τόσο αναπάντεχο χαμό σου, με την τόσο αποτρόπαια δολοφονία σου.

Δραμινέ φίλε Γιώργο, εκεί ψηλά που πας, αγκάλιασε την Ελένη μας μόλις τη συναντήσεις.

Καλή δύναμη στη σύζυγο και στο παιδί σου.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και οι άμεσοι και οι έμμεσοι δολοφόνοι σου.

Ας το συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες του τόπου μας κι ας πράξουν άμεσα (αν πράγματι θέλουν): επιτέλους τα ισόβια να είναι πραγματικά ΙΣΌΒΙΑ για τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους παιδόφιλους.

Τοπαλούδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Καραϊβάζ: «Θέλω όταν πεθάνω…» – Η αποκάλυψη του Γιώργου Καλλιακμάνη

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο ευεργέτης επιχειρηματίας κι εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας