20:56 Τρίτη 28 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ο ρασοφόρος, το μεγάλο δικηγορικό γραφείο και η Κύπρος

Ο ρασοφόρος, το μεγάλο δικηγορικό γραφείο και η Κύπρος

Δουλειές όχι με φούντες, αλλά με ράσα κάνει ένας αυτοαποκαλούμενος δικηγόρος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και κληρικός. Σε βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση για κακουργηματικά αδικήματα από πρώην πελάτισσά του που τον βρήκε μέσω του Διαδικτύου και εκείνος προσφέρθηκε να της λύσει κάποια νομικά ζητήματα.

δικηγόρου

Τελικά, σύμφωνα με τη μήνυση, ενθυλάκωσε ένα ποσό το οποίο ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ, για να αποκαλυφθεί στη συνέχεια ότι δεν ήταν καν ασκούμενος ή εγγεγραμμένος στον Δικηγορικό Σύλλογο.

Με κάποιον μαγικό τρόπο ο εν λόγω κατόρθωσε να εγγραφεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Κύπρου, με το πλέον εντυπωσιακό να είναι ότι άνοιξε το γραφείο του εκεί ένα χρόνο πριν αποφοιτήσει.

Από μια σύντομη έρευνα στα της Εκκλησίας πληροφορήθηκα ότι από όσες μητροπόλεις έχει περάσει έχει δημιουργήσει πρόβλημα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έχει υπεξαιρέσει και χρήματα. Το κερασάκι στην τούρτα;

Ότι ο εν λόγω λειτουργούσε και εξαπατούσε ως συνεργάτης μεγάλου δικηγορικού γραφείου, το οποίο αναμένεται και εκείνο να μπλέξει με τα καμώματά του…

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εμμονή του δικηγόρου

Ο δικηγόρος και η επικείμενη έκδοση βουλεύματος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας