18:30 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Ο Σπηλιωτόπουλος ζητεί την καθιέρωση του "αστυνομικού της γειτονιάς"

Ο Σπηλιωτόπουλος ζητεί την καθιέρωση του "αστυνομικού της γειτονιάς"

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς», κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, επισκέφθηκε την Παρασκευή τη ΓΑΔΑ και εξερχόμενος ανέφερε: «Συζητήσαμε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αθήνα, που έχουν να κάνουν με τη λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, το παραεμπόριο. Είπαμε ότι η ασφάλεια του πολίτη, η πάταξη της εγκληματικότητας και της παρανομίας είναι πρώτιστη αρχή και βασική μας προτεραιότητα».

Επιπλέον, ο κ. Σπηλιωτόπουλος όσον αφορά την αξιοποίηση των πρώην εργαζομένων στην δημοτική αστυνομία, επεσήμανε ότι: «η νέα μητροπολιτικής αντίληψης ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ που προτείνουμε, θα προέρχεται από καλά εκπαιδευμένους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την εξάλειψη του παραεμπορίου και τον περιορισμό της εγκληματικότητας και της εκτεταμένης παρανομίας που υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας».

Ο ίδιος ανέφερε την πρόταση του σχετικά με τον θεσμό του “αστυνομικού της γειτονιάς”, όπου ο κάθε αστυνομικός  «θα χρεώνεται συγκεκριμένους δρόμους για φύλαξη και θα επαναφέρει έτσι την ασφάλεια στη γειτονιά, στο πάρκο, στην πλατεία σε κάθε χώρο. Δύο προτάσεις, ένας στόχος! Ασφάλεια για τον κάτοικο. Ασφάλεια για τον επισκέπτη της Αθήνας» υπογράμμισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας