Ο Τσίπρας, ο Παππάς, οι Παλαιστίνιοι και το Syriza Channel

Ο Τσίπρας, ο Παππάς, οι Παλαιστίνιοι και το Syriza Channel

Ο δρόμος του χρήματος αλλά και όλα όσα παρασκηνιακά συνέβαιναν το Σεπτέμβριο του 2016 με αφορμή τον διαγωνισμό-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Βάσει εγγράφων ντοκουμέντων που δημοσιεύονται προκύπτει ότι οι Παλαιστίνιοι μεγιστάνες των κατασκευών, η οικογένεια Χουρι, επιστρατεύτηκε προκειμένου να καταφέρει ο εργολάβος Καλογριτσας να καταθέσει την εγγυητική των 3.000.000 ευρώ και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Η μεταφορά του ποσού πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου, μια ημέρα προτού εκπνεύσει η σχετική διορία. Το συγκεκριμένο σχέδιο φέρεται να είχε εκπονηθεί από τον πρώην πρωθυπουργό και τον Νίκο Παππά οι οποίοι, όπως καταγγέλλεται, στη συνέχεια άλλαξαν ρότα και άφησαν έκθετο τον Καλογριτσα και τους Παλαιστίνιους.

Η έρευνα της «Μ» αποκαλύπτει πολλά ακόμα. Το περιβάλλον του Καλογρίτσα εγκαλεί Τσίπρα και Παππά ότι εκείνοι οργάνωσαν την εμπλοκή του με τα μίντια και τις εκδοσεις, τον εξέθεσαν και εν τέλει τον πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα. Τι αποκαλύπτεται για τα ραντεβού με Σαββίδη, Μαρινάκη, Κοντομηνα και τον ρόλο του Αρτεμιου.

Μην χάσετε την ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί.

Σχόλια