0:02 Σάββατο 13 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Όλη η δικογραφία της επίθεσης με το βιτριόλι: Τα στοιχεία που "έκαψαν" τη δράστιδα

Όλη η δικογραφία της επίθεσης με το βιτριόλι: Τα στοιχεία που "έκαψαν" τη δράστιδα

Τη δικογραφία της υπόθεσης που συγκλονίζει το Πανελλήνιο δημοσιεύει σήμερα το eReportaz.gr με όλα τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που “έκαψαν” τη δράστιδα ως τα πειστήρια του εγκλήματος.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Η αποτυχημένη απόπειρα επίθεσης εναντίον της Ιωάννας που έγινε την προηγούμενη ημέρα (19-5) καθώς και το βιντεοληπτικό υλικό από εκείνη την ημέρα στην ουσία αποκαλύπτουν την ταυτότητα της δράστιδας.

Τα κατασχεθέντα – πειστήρια του εγκλήματος

  1. Η κατασχεθείσα τσάντα πλάτης είναι ίδιου χρωματισμού και σχήματος και διαθέτει την ίδια χαρακτηριστική κάθετη γραμμή καθώς και οριζόντια ένδειξη άνωθεν της προαναφερθείσας γραμμής, σημεία τα οποία προσομοιάζουν απόλυτα με αυτά της τσάντας της δράστιδας.

2. Το κατασχεθέν παντελόνι είναι τύπου καμπάνα όπως αυτό που φοράει η δράστρια

3. Το κατασχεθέν παλτό προσομοιάζει απόλυτα στο μήκος, το χρωματισμό αλλά και στο χαρακτηριστικό γιακά με αυτό της δράστριας.

Ακόμα, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχος που διενήργησαν βρήκαν στην κατοχή της δράστριας την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε καθώς και μία περούκα καστανού χρώματος η οποία προσομοιάζει απόλυτα στο χρωματισμό με το χρώμα μαλλιώς της δράστιδας.

Κι άλλο στοιχείο – φωτιά

Ένα ακόμα σημείο που “καίει” την 35χρονη προκύπτει από τη συνδυαστικής μελέτη των ανωτέρω βιντεοληπτικών υλικών προκύπτει ότι η 35χρονη βρισκόταν πλησίον του επί της Λεωφόρου Συγγρού 142 καρτοτηλεφώνου κατά το χρονικό διάστημα από την 09:08 της 19-5-20, χρονικό διάστημα εντός του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι επίμαχες κλήσεις προς τον αριθμό —- και —- τηλεφωνικές συνδέσεις.

Επίσης, από τη συνδυαστική παρατήρηση των από 19-5-20 βιντεοληπτικών υλικών εξαχθέντων από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου “ATHENAUM GRAND HOTEL” και του καταστήματος KIOSKY’S προκύπτει ομοιότητα σε μεγάλο βαθμό, πλην του σωματότυπου, και των εξής αντικειμένων που φέρουν η δράστρια και η προαναφερόμενη γυναίκα:

  1. παντελόνι
  2. σακίδιο
  3. ζακέτα (κατ το χρόνο που βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας τη φοράει μέσα από το παλτό της)

Στιγμιότυπα προς αντιπαραβολή παρατίθενται ακολούθως:

Κατόπιν των ανωτέρω θεωρείται απολύτως βέβαιο το γεγονός ότι η γυναίκα που πραγματοποίησε τις κλήσεις στις υπ’ αρ΄θμ. —– και —- τηλεφωνικές συνδέσεις αποτελεί το ίδιο άτομο με τη γυναίκα που μετέβηκε την 19-5-20 και 20-5-20 επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 231 και επιτέθηκε την 20-520 με καυστικό υγρό στην Ιωάννα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας