0:31 Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Όμιλος Ιntrakat: Σε νέα πορεία εξέλιξης με ισχυρή κεφαλαιακή βάση

Όμιλος Ιntrakat: Σε νέα πορεία εξέλιξης με ισχυρή κεφαλαιακή βάση

Μια νέα πορεία εξέλιξης διανύει ο Όμιλος Intrakat, κάτι που οφείλεται στους στόχους που έχουν τεθεί από τη στιγμή που ο Όμιλος απέκτησε νέα μετοχική δομή και η νέα διοίκηση του έχοντας ως θεμέλιο του σχεδιασμού της μια άκρως ισχυρή κεφαλαιακή βάση προχωρά ακάθεκτη χαράζοντας το μέλλον του Ομίλου.

Ο επικεφαλής της νέας διοίκησης, Αλέξανδρος Εξάρχου, έχει δώσει το στίγμα του από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί η νέα Intrakat να είναι εξωστρεφής σε ότι έχει να κάνει με τις επενδύσεις της, να είναι ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς. Άλλωστε διαφορετικά δεν μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί ώστε η εταιρεία να είναι ένας από τους ισχυρότερους Ομίλους της χώρας και από τους μεγαλύτερους στην ΝΑ Ευρώπη.

Intrakat

Αλέξανδρος Εξάρχου

Ήδη ο Όμιλος συμμετέχει σε αναπτυξιακά έργα εθνικής σημασίας όπως τα Hellinikon Marina Tower, ο Οδικός Άξονας Ν.Δ. Πελοποννήσου, η ολοκλήρωση της Λ. Κύμης, ο ΒΟΑΚ, τα Δίκτυα Διανομής ΔΕΔΔΗΕ, ο Φράχτης στον Έβρο, και όχι μόνον αυτά. Στα σχέδια της εταιρείας είναι να διεκδικήσει τη νέα παραχώρηση της Αττικής Οδού συμμετέχοντας ως μέρος κοινοπραξίας με ποσοστό 30% με την πορτογαλική BRISA, έναν ευρωπαϊκό κολοσσό με τεράστια εμπειρία στη διαχείριση οδικών δικτύων και αυτοκινητοδρόμων.

Μάλιστα η απόφαση για συνεργασία με την εταιρεία BRISA θα φέρει την πρωτοπορία και θα ετοιμάσει το αύριο των αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα μια η τεχνογνωσία της BRISAέχει να κάνει με τον εκσυγχρονισμό των αυτοκινητοδρόμων με βάση την ψηφιακή τεχνολογία.

Τέλος ο Όμιλος επενδύει στις Ανανεώσιμες Πηγές και προκειμένου να αυξήσει ακόμη περισσότερο την παραγωγή «πράσινης» ενέργειας και εδώ η Intrakat έχει ένα στρατηγικό συνεργάτη, την εταιρεία Parkwind με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διεθνής ανησυχία μετά την κατάρρευση των δύο τραπεζών στις ΗΠΑ – «Τριγμοί» στις αγορές

Εξοικονόμηση ενέργειας: Όλες οι επιδοτήσεις για “Εξοικονομώ”, θερμοσίφωνες και φωτοβολταϊκά στη στέγη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας