Όταν η Σοφία (Μητσοτάκη) συνάντησε την miss next top model

Όταν η Σοφία (Μητσοτάκη) συνάντησε την miss next top model

Το μεγαλύτερο και πιο γκλαμουράτο πάρτι των βορείων προαστίων για τον εορτασμό της νέας χρονιάς έγινε μια ώρα μετά την έλευση του 2020 στην Πολιτεία και κράτησε μέχρι την ανατολή του ηλίου!

Το πάρτι διοργάνωσε γνωστή οικογένεια επιχειρηματιών με καταγωγή από το Λίβανο και όπως αναφέρουν στην «ΜΠΑΜ» οι παρευρισκόμενοι ήταν όλα άκρως προσεγμένα και στην εντέλεια. Η οικογένεια, είχε φροντίσει για τη διασκέδαση των περίπου 500 καλεσμένων της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι στα decks που είχαν στηθεί στο υπόγειο της έπαυλης βρέθηκαν Dj από τα πλέον φημισμένα club της Μυκόνου αλλά και από το Βερολίνο. Προσεγμένες ήταν και οι γευστικές επιλογές των διοργανωτών, όπως και τα ποτά. Προσκεκλημένη στο πάρτι ήταν όλη η αφρόκρεμα που αποτελεί το next generation της Ελλάδος κι όχι μόνο. Από γόνους πολιτικών, μέχρι και γνωστούς νεαρούς επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

Μεταξύ των καλεσμένων της βραδιάς ήταν και η κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία Μητσοτάκη. Η πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Johns Hopkins University της Αμερικής έδωσε το παρών στο event ούσα ιδιαίτερα κομψή ενδυματολογικά και ευδιάθετη. Η μεγαλύτερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη φάνηκε να διασκεδάζει και να περνάει καλά στο πάρτι με την παρέα της, η οποία αποτελούταν από απόφοιτους του Κολεγίου Αθηνών.

Μάλιστα, ξαφνιάστηκε ευχάριστα όταν στο χώρο συνάντησε τη μια εκ των νικητριών του Greece’s Next Top Model, Κάτια Ταραμπάνκο. Η Σοφία πλησίασε το μοντέλο κι αφού συζήτησαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, της ζήτησε να βγάλουν κάποιες selfie φωτογραφίες μαζί. Μάλιστα, φαίνεται πως οι δύο νεαρές γυναίκες δεν άργησαν να αποκτήσουν φιλικές σχέσεις, αφού συνέχισαν να συζητούν για αρκετή ώρα. Άλλωστε, η «εμπλοκή» της Σοφίας με τον κόσμο της μόδας έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η μητέρα της Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι ιδρυτής του γνωστού fashion brand Ζeus+Dione.

* Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” της Κυριακής

Σχόλια