23:38 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Όθων Παπαδόπουλος: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια για το «κλαρινογαμπρός»

Όθων Παπαδόπουλος: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια για το «κλαρινογαμπρός»

Είναι γνωστή η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρώην συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο και τον Αλέξη Κούγια που έχει πλέον αναλάβει την υπεράσπιση της 34χρονης. Χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τον Όθωνα Παπαδόπουλο ως «κλαρινογαμπρό».

«Δεν ξέρω σε ποια δυτική χώρα θα μπορούσε κάποιος δικηγόρος να ασκεί έτσι το λειτούργημά μας και να εξακολουθεί να το ασκεί και μάλιστα να συνεχίζει να ακολουθεί τις ίδιες τακτικές» ανέφερε ο Όθωνας Παπαδόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ίδιος σχολίασε πως σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση ο δικηγόρος οφείλει να συγκεντρωθεί στις κατηγορίες ώστε να ακουστεί η φωνή της κατηγορούμενης.

«Όταν είχα αναλάβει εγώ αυτή την υπόθεση ήταν συγκεντρωμένο το πλήθος έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα το οποίο απειλούσε να σπάσει τις πόρτες και να εισβάλει μέσα στον χώρο και ήταν το κλίμα τόσο βαρύ ώστε όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου παραιτούνταν ο ένας μετά τον άλλο είτε αρνούνταν να αναλάβουν να μπουν μέσα στη “φωτιά”».

Όθων Παπαδόπουλος: Να με αφήσει ήσυχο ο Κούγιας

«Πρέπει κάποια στιγμή ο κ. Κούγιας να με αφήσει ήσυχο» τόνισε τέλος ο Όθωνας Παπαδόπουλος.Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας