23:12 Τρίτη 16 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας: Το επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για την γκρίνια

Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας: Το επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για την γκρίνια

Από το 1996 μέχρι και σήμερα η 16η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας από την UNESCO. «Η ανεκτικότητα και η εμπιστοσύνη στις ανθρώπινες κοινωνίες δεν χτίζεται σε ένα βράδυ, αλλά χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια», τονίζεται χαρακτηριστικά από τον Διεθνή Οργανισμό.

Η ανεκτικότητα είναι επίσης μία κατάσταση ειρήνης, όπου υπάρχει η αρμονία που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, σύμφωνα με την UNESCO.

«Η ανεκτικότητα είναι η οικοδόμηση για την ελεύθερη ροή ιδεών τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τον κοινό πολιτισμό για την αμοιβαία κατανόηση», αναφέρει επίσης ο Οργανισμός.

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας, η Φίνος Φιλμ ανάρτησε στο Facebook ένα επικό βίντεο με σκηνές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστούν η γκρίνια και οι συναισθηματικές εκρήξεις. «Δεν έχει γκρίνια σήμερα. Ανεχόμαστε τα πάντα!», αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω του επίσημου λογαριασμού της η Φίνος Φιλμ.

Σκηνές γκρίνιας

Να σημειωθεί ότι στο βίντεο προβάλλονται σκηνές από τις ταινίες «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ψεύτης», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

+

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας