18:55 Σάββατο 13 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Παλαιοχριστιανoί: Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης βρήκε σπίτι για την οικογένειά του

Παλαιοχριστιανoί: Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης βρήκε σπίτι για την οικογένειά του

Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που ζούσε με την οικογένειά του σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία γνωστοποίησε σήμερα το πρωί (3/3) πως βρήκε σπίτι στον Πειραιά για να μείνει με την οικογένειά του, την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ επισήμανε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Παράλληλα, ο παλαιοχριστιανός της ορεινής Κορινθίας μίλησε για τις επιπλοκές που αντιμετωπίζει η κόρη του στην εγκυμοσύνη της, η οποία διανύει τον 5ο μήνα κύησης κινδύνεψε να αποβάλλει.

Όπως είπε, η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Επίσης, ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας