6:12 Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Η απόδοση δικαιοσύνης και η τιμωρία των ενόχων αποτελεί το ελάχιστο χρέος στη μνήμη των θυμάτων της Marfin

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Η απόδοση δικαιοσύνης και η τιμωρία των ενόχων αποτελεί το ελάχιστο χρέος στη μνήμη των θυμάτων της Marfin

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Ελάχιστο χρέος στη μνήμη των θυμάτων της Marfin η απόδοση Δικαιοσύνης

«Τιμωρία των ενόχων και η απόδοση δικαιοσύνης» για τα θύματα της Marfin ζητεί το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του για τη συμπλήρωση 12 ετών από την τραγωδία στο υποκατάστημα της οδού Σταδίου.

«Στις 5 Μαΐου του 2010, τρεις συνάνθρωποί μας πήγαν στη δουλειά τους και δεν επέστρεψαν ποτέ. Η τυφλή βία, απόρροια της τοξικότητας και του διχασμού της εποχής, έκοψε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της Αγγελικής, του αγέννητου μωρού της, της Βιβής και του Νώντα» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

«Δώδεκα χρόνια μετά την τραγωδία της Marfin, ο αξιοπρεπής και επίμονος αγώνας για δικαίωση των θυμάτων συνεχίζεται. Η τιμωρία των ενόχων και η απόδοση δικαιοσύνης αποτελεί το ελάχιστο χρέος στη μνήμη τους. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ήταν, είναι και θα είναι αξιακά πάντοτε απέναντι στις πράξεις βίας και διχασμού» προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας από Καβάλα: «Θα δικαιωθεί ο αγώνας των απολυμένων»

Τσίπρας: «Θα επαναφέρουμε το δημόσιο, το “Δ”, στον χαρακτήρα της ΔΕΗ»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας