23:22 Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Αδειάζει Πισπιρίγκου σχετικά με το ύφος των υπερασπιστικών ισχυρισμών της ο Όθων Παπαδόπουλος

Πάτρα: Αδειάζει Πισπιρίγκου σχετικά με το ύφος των υπερασπιστικών ισχυρισμών της ο Όθων Παπαδόπουλος

Τη δική του τοποθέτηση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, παρουσιάζει ο μέχρι πρότινος συνήγορος της, κ. Όθων Παπαδόπουλος, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση πριν περίπου πέντε μήνες, αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρότινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα. Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης. Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξης Κούγιας: “Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου για Πισπιρίγκου – Μόνο οι δικαστές θα κρίνουν την υπόθεση”

Πάτρα: Καταπέλτης ο ψυχίατρος Δ. Σούρας για Ρ. Πισπιρίγκου – “Καταργώ κι ούτε ένα ευχαριστώ”

Πάτρα – Γρηγόρης Λέων: Η λιτή απάντηση του προς την Ρ. Πισπιρίγκου και τον νέο συνήγορο της Α. Κούγια

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας