20:27 Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Debate Παπαδόπουλου - Κουσουλού στον αέρα των «Παραπολιτικών»

Πάτρα: Debate Παπαδόπουλου - Κουσουλού στον αέρα των «Παραπολιτικών»

Καλεσμένος του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στην συχνότητα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90.1, με συντονίστρια την Αγγελική Καρδιόλακα, βρέθηκε σήμερα ο συνήγορος της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και των τριών παιδιώ της Ρούλας Πισπιρίγκου ο έγκριτος ποινικολόγος Όθων Παπαδόπουλος.

Στην σημερινή εκπομπή διεξήχθη ένα πραγματικό debate των δύο πλευρών με τις ερωτήσεις που υπέβαλε ο Πέτρος Κουσουλός και τις απαντήσεις με τα ανάλογα επιχειρήματα που έδινε ο έγκριτος δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος και τα οποία αντέκρουε ο εκδότης και δημοσιογράφος.

Η αντιπαράθεση των απόψεων ξεκίνησε μετά την αρχική τοποθέτηση του Όθωνα Παπαδόπουλου ότι οι διώξεις ήταν αναμενόμενες εξ αιτίας του ιατροδικαστικού πορίσματος που κάνει σαφή αναφορά σε εγκληματική ενέργεια και καταλήγει δια της ατόπου σε ασφυκτικό θάνατο και λειτουργεί ως μονόδρομος στην άσκηση ποινικής δίωξης. Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι το είχε μεταφέρει εξ αρχής στην εντολέα μου και εγώ αν ήμουν στην θέση του εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση θα έκανα την ίδια ακριβώς ενέργεια. Ήταν κάτι για το οποίο την είχα πληροφορήσει.

Στην συνέχεια παρενέβει ο κ. Κουσουλός ο οποίος ανέφερε ότι από το ρεπορτάζ του οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι θεωρείται πολύ δεμένη η υπόθεση αυτή και δεν στέκονται μόνο στο ιατροδικαστικό πόρισμα των κκ. Καρακούκη – Καλογρηά, στο οποίο γίνεται όντως λόγος για εγκληματική ενέργεια και για ασφυκτικό θάνατο, μιλούν και για μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν δοθεί και κυρίως στέκονται ότι τη στιγμή που έχει εκλείψει οποιαδήποτε πιθανότητα ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας να ήταν παθολογικός τότε το μόνο που έχει απομείνει είναι η εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα στο τέλος των όσων αναφέρει το ρεπορτάζ του κ. Κουσουλού ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Παπαδόπουλο σε όλα αυτά τι μπορείτε να πείτε και ποια θα είναι η γραμμή που θα ακολουθήσετε.

Αναλύοντας τις απόψεις του ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε τι θα κάνει και για τις αντιφάσεις που αναφέρονται στις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού πάνω στο τι συνέβη για να παρέμβει ο κ. Κουσουλός και να πει ότι η κατάθεση αυτή στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Παπαδόπουλος αφορούσε την Τζωρτζίνα και όχι την Μαλένα,

Ακούστε εδώ όλη την πολύ ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση απόψεων μεταξύ του κ. Κουσουλού και του κ. Παπαδόπουλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Μ. Δασκαλάκης: “Εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής”

Πάτρα: Πρωτοφανής και εντελώς αφύσικος ο θάνατος της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού για τις νέες διώξεις στην Πισπιρίγκου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας