18:15 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Επίθεση σε οδηγό λεωφορείου -Τους ζήτησε να κόψουν εισιτήριο και τον πλάκωσαν στο ξύλο

Πάτρα: Επίθεση σε οδηγό λεωφορείου -Τους ζήτησε να κόψουν εισιτήριο και τον πλάκωσαν στο ξύλο

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος οδηγού σε λεωφορείου του αστικού ΚΤΕΛ στην Πάτρα (γραμμή Νο 1). Σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατήγγειλε στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου δέχθηκε επίθεση από ομάδα Ρομά, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και του πέταξαν και ένα ποτήρι καφέ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis, όπως είπε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Γιάννης Ρήγας, κάποιοι Ρομά ανέβηκαν την Τετάρτη στο συγκεκριμένο λεωφορείο και αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο. Ο οδηγός τούς έκανε παρατήρηση και άρχισε έντονος διάλογος.

Ο οδηγός τούς παρακάλεσε να κατέβουν από το λεωφορείο και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε. Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, οι δράστες είχαν εξαφανισθεί. «Είναι γεγονός ότι η παραβατικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει αυξηθεί. Όχι από όλους, αλλά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία γνωρίζει η Αστυνομία το πώς κινούνται» δήλωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας