12:18 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα - "Καθαρές" οι τοξικολογικές για Μαλένα & Ίριδα - Π. Κουσουλός: Κοινό ιατροδικαστικό πόρισμα για ασφυκτικό θάνατο! (βίντεο)

Πάτρα - "Καθαρές" οι τοξικολογικές  για Μαλένα & Ίριδα - Π. Κουσουλός: Κοινό ιατροδικαστικό πόρισμα για ασφυκτικό θάνατο! (βίντεο)

Πάτρα: Ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα και Ίριδα. Αυτό θα αναφέρει το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα. Το ρεπορτάζ μετέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Όπως είπε ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” οι δύο εκ των κορυφαίων ιατροδικαστών της χώρας θα βγάλουν κοινό πόρισμα το οποίο δεν θα αφήνει καμία αμφιβολία για την αιτία θανάτου των δύο μικρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

 

Καθαρές οι τοξικολογικές

Kαμία φαρμακευτική ουσία, συμπεριλαμβανομένης της περιβόητης κεταμίνης, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει θάνατο δεν βρέθηκε στις εξετάσεις της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο εκ των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Οι εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δεν συνδέουν τους θανάτους των κοριτσιών με φαρμακευτικές ουσίες, κι έτσι έρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων.

Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά τοξικολογική εξέταση που έγινε στα δείγματα των δύο κοριτσιών, καθώς η πρώτη είχε γίνει βάσει πρωτοκόλλου στον θάνατο των παιδιών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα Βόμβες Κουσουλού: Ο Δασκαλάκης είναι πεπεισμένος για έγκλημα στα αλλά δυο παιδιά – Θα κινηθεί νομικά κατά των ιατροδικαστών

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ερωτήματα από τις νέες μαρτυρίες – «Ζούσαν με εράνους»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας