0:31 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ο θείος της Ρούλας μιλά για όσα έγιναν στο σπίτι την ημέρα που "φυγαδεύτηκε" η σάκα της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Πάτρα: Ο θείος της Ρούλας μιλά για όσα έγιναν στο σπίτι την ημέρα που "φυγαδεύτηκε" η σάκα της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Πάτρα: Ο Γιάννης Λεγάτος ,θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για όσα έγιναν στο σπίτι την ημέρα που “φυγαδεύτηκε” η σάκα της Τζωρτζίνας από τον δικηγόρο συγγενή της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα.

Όπως αποκάλυψε χθες το dikastikoreportaz,την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση και της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και συγκεκριμένα του επικεφαλής κ. Βασίλη Πλιώτα. Υπενθυμίζεται ότι η 18η τακτική ανακρίτρια δέχτηκε, εν τελεί, την τσάντα που από το Σάββατο περιέφερε ένας εκ των πληρεξουσίων δικηγόρων των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και στο δικαστικό και εισαγγελικό Σώμα καθώς είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που δικαστικός λειτουργός νομιμοποιεί προϊόν εγκλήματος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο εν λόγω δικηγόρος κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ουσιαστικά ομολόγησε ότι “παραβίασε” τρεις φορές το ακίνητο της αείμνηστης Ευγενίας Κούτρα κάτι που αναμένεται να κινητοποιήσει τα εισαγγελικά ελατήρια στο πλαίσιο προκαταρκτικής που αναμένεται να διαταχθεί.

Παράλληλα η πραγματικά δυσεξήγητη πράξη του συγκεκριμένου νομικού συμπαραστάτη ενός εκ των συγγενών της Κούτρα τορπιλίζει την αποδεικτική αξία του συγκεκριμένου υλικού καθώς είναι προφανές ότι η πλευρά της κατηγορούμενης αναμένεται να καταθέσει ένσταση ακυρότητας του συγκεκριμένου υλικού το οποίο βρισκόταν στη διάθεση του συγκεκριμένου προσώπου για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε στην εκπομπή και ο δικηγόρος της κατηγορουμένης Όθωνας Παπαδόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ Κουσουλού-Καλλιακμάνη (βίντεο)

Πάτρα: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου το ζήτημα της τσάντας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας