5:31 Σάββατο 1 Απριλίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Οι καταθέσεις "φωτιά" ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων για Μαλένα - Ίριδα - Η αλλαγή στάσης της Αγγελικής Τσιόλα

Πάτρα: Οι καταθέσεις "φωτιά" ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων για Μαλένα - Ίριδα - Η αλλαγή στάσης της Αγγελικής Τσιόλα

Πάτρα: Τις αποκαλυπτικές καταθέσεις ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φιλοξενεί η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”.

Η εφημερίδα παρουσιάζει στοιχεία τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. Αίσθηση θα προκαλέσει η τελευταία κατάθεση της παθολογοανατόμου Αντιγόνης Μητσέλου η οποία αναφέρει ότι διαπίστωσε στοιχεία που παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο όσον αφορά την Ίριδα για τα οποία μάλιστα ενημέρωσε την αρμόδια προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα. Η τελευταία, όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, άλλαξε την στάση της όσον αφορά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα – Α. Νικολούλη: Η απάντηση της στον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πατρα – Βόμβες Κουσουλού: Τι είπε για Μητσέλου – Τσιόλα – Δήμητρα Πισπιρίγκου και τα ευρήματα για Μαλένα και Ίριδα


Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” του MEGA έγινε αναφορά στην τελευταία κατάθεση της κ. Τσιόλα: «Η ιατροδικαστής με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου».

«Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

Η ανακριτική διαδικασία ολοκληρώθηκε πλέον. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει εισαγγελέας να βγάλει πόρισμα το οποίο θα προωθήσει στο δικαστικό συμβούλιο. Οι δικαστές θα αποφανθούν αν η Πισπιρίγκου θα παραπεμφθεί στο ακροατήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας