4:44 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα - Π. Κουσουλός: "Απολύτως νόμιμη η διαδικασία με την οποία έκαναν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση οι Καρακούκης - Καλογρηάς "

Πάτρα - Π. Κουσουλός: "Απολύτως νόμιμη η διαδικασία με την οποία έκαναν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση οι Καρακούκης - Καλογρηάς "

Πάτρα: “Απολύτως νόμιμη είναι η διαδικασία με την οποία έκαναν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης  και Νίκος Καλογρηάς  τόνισε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.  “Η διαδικασία αυτή είναι πλήρως ελεγχόμενη από την Εισαγγελική αρχή” επισήμανε ο εκδότης της εφημερίδας “Μπαμ στο ρεπορτάζ“.  Στις 12 Απριλίου 2022 το Ανθρωποκτονιών ,που τελούσε υπό τις εντολές των εισαγγελέων κ.κ. Ελευθεριάνου και Ανδρέου, έστειλε έγγραφο στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με το οποίο ζητούσε να οριστούν δύο ιατροδικαστές ως πραγματογνώμονες για τις δολοφονίες / θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Οι ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και Σωτήρης Μπουζιάνης δεν μπορούσαν  να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία γιατί είχαν ήδη ασχοληθεί με τις υποθέσεις της Τζωρτζίνας (Μπουζιάνης) και της Μαλένας (Τσάκωνα(.

Ως εκ τούτου απέμειναν τέσσερις ιατροδικαστές: Ο κ.  Ντιλέρνια, η κ. Μαριανού,ο Νίκος Καρακούκης και ο Νίκος Καλογρηάς. Οι τρεις τελευταίοι από αυτούς ήταν πρώτου βαθμού.  Όπως είναι γνωστό ανέλαβαν οι δύο αρχαιότεροι και πιο έμπειροι ιατροδικαστές. “Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών να βάλει τον εαυτό του και για όνομα του Θεού και της Παναγίας αν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη χώρα ο όποιος γνωρίζει το ποιόν και το έργο και τη διαχρονικότητά του κύριε Καρακούκη ,ο οποίος να αμφιβάλλει για τις ικανότητές του ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός. Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Πάτρα: Τι απαντά η Πισπιρίγκου σε Κουτσελίνη – Κουσουλό

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων απάντησε στο Αλέξη Κούγια από την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας