19:31 Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Στα χαμένα Πισπιρίγκου και Κούγιας στοχοποιούν την ΜΠΑΜ για την έρευνα στην υπόθεση

Πάτρα: Στα χαμένα Πισπιρίγκου και Κούγιας στοχοποιούν την ΜΠΑΜ για την έρευνα στην υπόθεση

Με νέα ανακοίνωση σήμερα ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, κάνει  λόγο «παράνομη διανομή και δημοσιοποίηση καταθέσεων ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων» από εβδομαδιαία εφημερίδα και σε ιστότοπους, δημοσιοποιώντας ότι “Άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά, ώστε η Προϊσταμένη Αρχή της Εισαγγελίας Αθηνών να διερευνήσει πώς διαρρέουν στην υπόθεση αυτή απόρρητα έγγραφα”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ κας ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ.

 Από την Κυριακή 4/9/2022 σε εβδομαδιαία εφημερίδα, αλλά και σήμερα σε διάφορα sites δημοσιοποιούνται, εφόσον πράγματι αυτό είναι το περιεχόμενό τους, οι καταθέσεις των ιατροδικαστών Καρακούκη, Καλογρηά, Τσάκωνα και Τσιόλα, αλλά και το περιεχόμενο της καταθέσεως του παθολογοανατόμου κου Ευτυχιάδη.

Επειδή η ανάκριση είναι εντελώς μυστική και οι καταθέτοντες μάρτυρες απαγορεύεται να λαμβάνουν  αντίγραφα των καταθέσεών τους, το περιεχόμενό τους, εφόσον είναι αυτό το οποίο δημοσιοποιείται, μπορούν παράνομα να το δημοσιοποιήσουν μόνο οι καταθέτοντες και, εφόσον δημοσιοποιείται αυτούσια η κατάθεση, αυτή την παράνομη ενέργεια μπορούν να διαπράξουν μόνο η κα Ανακριτής και ο επιβλέπων την ανάκριση  αρμόδιος Εισαγγελέας.

Επειδή μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι αυτή η διαρροή μπορεί να έχει γίνει από την κα Ανακρίτρια και τον κο Εισαγγελέα, θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια, ώστε να διαπιστωθεί ποιος έκανε αυτήν την επιλεκτική διαρροή, ειδικά στην εβδομαδιαία εφημερίδα, όπου λογικά φαίνεται ότι την έχουν κάνει οι κ.κ. Καρακούκης και Καλογρηάς.

Άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά, ώστε η Προϊσταμένη Αρχή της Εισαγγελίας Αθηνών να διερευνήσει πώς διαρρέουν στην υπόθεση αυτή απόρρητα έγγραφα.

Η εντολέας μου με έχει ενημερώσει ότι ο προηγούμενος δικηγόρος της είχε κατονομάσει συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό, τον οποίον του είχε αποκαλύψει ο προηγούμενος δικηγόρος της, που είχε στενή σχέση με τον δημοσιογράφο – ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης εφημερίδας, ο οποίος μάλιστα εργάζεται και σε καθημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Αυτά όλα θα τεθούν υπ’ όψιν του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, ώστε να πάψει αυτή η παρανομία, οι τηλεδίκες και τα τηλεδικαστήρια που έχουν καταρρακώσει το τεκμήριο αθωότητας της κας κατηγορουμένης και προαναγγέλλουν την μεταχείρισή της από τη Δικαιοσύνη, ενέργειες που προσβάλλουν πρώτα απ’ όλα την Ανακρίτρια κα Τζωρτζάτου, τον αρμόδιο Εισαγγελέα, τη μυστικότητα της ανακρίσεως και εν τέλει τη Δικαιοσύνη.

Αθήνα, 6/9/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξης Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστολή προέδρου ΔΣΑ στον Τ. Θεοδωρικάκο για περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 38χρονο Ρομά για ασέλγεια στη 13χρονη ανιψιά του και μια φίλη της

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας