5:30 Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των αρχών οι 173 κλήσεις της Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Ίριδας και στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των αρχών οι 173 κλήσεις της Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Ίριδας και στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Πάτρα: Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε για τις κρίσιμες κλήσεις πριν και μετά τον θάνατο της Ίριδας  και στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ,που έφερε στο φως η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». 

Πρόκειται για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες τις οποίες αξιολογεί ως ιδιαίτερα σημαντικές η δικαστική Αρχή και καταγράφονται στη συμπληρωματική έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης που απεστάλη (στις 27 Απριλίου 2022) από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) στη 18η τακτική ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζίνας. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΔΕΕ κατάφεραν να «αλιεύσουν» από το κινητό της Πισπιρίγκου τα τηλεφωνήματα τα οποία έκανε και έλαβε από τα ξημερώματα της 20ής Μαρτίου 2021 μέχρι και τις 13.12 το μεσημέρι της 21ης Μαρτίου 2021, μετά τον θάνατο της Ίριδας, αλλά και από τις 20.18 το βράδυ της 7ης Απριλίου 2021 μέχρι και τις 20.57 της 8ης Απριλίου 2021, δηλαδή λίγο πριν και μετά την ξαφνική εισαγωγή με αναφερόμενους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο».
Στη σημερινή εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος μετέφερε τι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου το πρωινό που διαπιστώθηκε ο θάνατος του 6 μηνών βρέφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Η Ρούλα έψαχνε κατασταλτικές ουσίες μετά την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα – Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία της Ρούλας με τον Μάνο, γι’ αυτό στείλαμε εξώδικο» (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας