23:35 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Τι απάντησε ο ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης στον Π. Κουσουλό για τι μπορεί να δείξουν οι τρίχες της Τζωρτζίνας, την διαζεπάμη και τις νέες τοξικολογικές

Πάτρα: Τι απάντησε ο ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης στον Π. Κουσουλό για τι μπορεί να δείξουν οι τρίχες της Τζωρτζίνας, την διαζεπάμη και τις νέες τοξικολογικές

Ο πολύ έμπειρος ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε σήμερα με τον ο εκδότη και δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 για διάφορα ιατροδικαστικά θέματα που έχουν να κάνουν με την άτυχη Τζωρτζίνα.

Οι ερωτήσεις του κ. Κουσουλού είχαν να κάνουν με την από ότι φαίνεται επικείμενη εκταφή που θα αποφασιστεί προκειμένου να ληφθούν τρίχες από το ταλαιπωρημένο αυτό κορίτσι που υπέφερε τόσο στη ζωή του και για τον θάνατο του κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση η μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως εξήγησε ο ιατροδικαστής, οι μεταθανάτιες τρίχες μπορούν να μας δώσουν στοιχεία μέχρι και ένα χρόνο πριν τον θάνατο και μπορεί να φανεί εάν είχαν δοθεί δηλητήρια στο παιδί. Μάλιστα όπως εξήγησε ο κ. Τσαντίρης πρόκειται για μια αναγνωρισμένη μέθοδο στην Ευρώπη. Έτσι με την εξέταση αυτή θα φανεί αν υπήρχε μακροχρόνια χορήγηση δηλητηρίου στο παιδί.

Στην συνέχεια η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, όπως τι είναι η διαζεπάμη, για τις νέες τοξικολογικές, για το πως έχουν συντηρηθεί τα δείγματα, την διαδικασία και την έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη για το έργο του δασκάλων του όπως είπε των κκ Καρακούκη και Καλογρηά και εν συνεχεία είπε από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής τους έκθεσης θα δούμε να υπάρχουν τυχόν κενά και παραλείψεις.

Ακούστε όλη τη συζήτηση εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα & Γλυκά Νερά – Ψυχίατρος Δ. Σούρας σε Π. Κουσουλό: “Κτηνάνθρωπος” – “Θηλυκός Μπάμπης” η Πισπιρίγκου

Πάτρα – Ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα: «O φλεβόκοµβος δεν αποτελεί την αιτία θανάτου του βρέφους»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας