16:13 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Το στοιχείο σοκ για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας - Είχε σοβαρή βραδυκαρδία 25 λεπτά πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί

Πάτρα: Το στοιχείο σοκ για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας - Είχε σοβαρή βραδυκαρδία 25 λεπτά πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί

Ένα στοιχείο σοκ στην υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα και συγκεκριμένα για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας λίγο πριν η μητέρα καλέσει τους γιατρούς παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο Live News του MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία που έστειλε η ίδια η μητέρα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης, «Φως στο Τούνελ», την οποία τράβηξε στις 25 Ιανουαρίου 2021, φαίνεται ότι η μικρή Τζωρτζίνα παρουσίαζε βραδυκαρδία, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ντοκουμέντο οι σφυγμοί της Τζωρτζίνας είχαν πέσει στους 61.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οι γιατροί και οι υπεύθυνοι της έρευνας δεν εστιάζουν στην εικόνα – ντοκουμέντο της μητέρας αλλά σε ένα άλλο στοιχείο και συγκεκριμένα στο λεγόμενο τρεντ, δηλαδή στη σύνοψη της κατάστασης της μικρής που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα, μετρώντας τα δεδομένα της καρδιάς και των αναπνοών του παιδιού.

Ωστόσο 25 λεπτά πριν κληθούν οι γιατροί το παιδί παρουσίαζε σοβαρή βραδυκαρδία για περίπου 15 -20 λεπτά χωρίς η μητέρα να έχει ειδοποιήσει κανέναν γιατρό.

Το παιδί ξαφνικά έχανε τους παλμούς τους και ξαφνικά επανερχόταν.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό εύρημα, αυξάνονται ξαφνικά οι σφυγμοί και οι παλμοί του παιδιού.

Με τους γιατρούς με τους οποίους μίλησε ο αστυνομικός συντάκτης φαίνεται πως σαν κάποιος να παρεμβαίνει στο σώμα της Τζωρτζίνας, ή κάποιος να πειράζει τις καρωτίδες της.

Οι γιατροί αποκλείουν τις πιθανότητες να είναι παθολογικό αυτό το εύρημα της βραδυκαρδίας από την μια και της απότομης αύξηση των παλμών του παιδιών από την άλλη.

πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Η αποκάλυψη για το πανάκι με αίμα μέσα στο στόμα της Ιρίδας στην εκπομπή της Ζήνας (Βίντεο)

Πάτρα: Απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας μέσω δελτίου Τύπου της οικογένειας

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας