16:19 Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Περικλής Σταυριανάκης: Δεν ξέρω πού βρίσκεται ο Παππάς -Αν παρακολουθείτο, πιστεύω η ΕΛ.ΑΣ. το έκανε διακριτικά

Περικλής Σταυριανάκης: Δεν ξέρω πού βρίσκεται ο Παππάς -Αν παρακολουθείτο, πιστεύω η ΕΛ.ΑΣ. το έκανε διακριτικά

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος. Οι αστυνομικοί τον αναζητούν από σπίτια μέχρι και μοναστήρια σε Αττική και Ιωάννινα.
Την ίδια στιγμή έχει ανακύψει ένα σοβαρό ερώτημα: Πώς κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή των αρχών και να εξαφανιστεί.

Ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται είχε σχεδιάσει τη φυγή του, λίγο πριν το δικαστήριο αποφασίσει να τον πάει στη φυλακή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον Χρήστο Παππά σε Αττική, Ιωάννινα και όχι μόνο. Στην ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Από σπίτια μέχρι και μοναστήρια. Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Έτσι σήμερα ο δικηγόρος του  κος. Περικλής Σταυριανάκης όντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ δήλωσε: «Δεν υπάρχει ποινή για φυγόποινο, αλλά για αυτόν που τον υποθάλπει» μιλώντας για «συνειδητή επιλογή» του Παππά να φυγοδικήσει. «Δεν ξέρω αν παρακολουθείτο, πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ. ό,τι έκανε το έκανε πολύ διακριτικά» εκτίμησε.

«Δεν έχω γνώση πού βρίσκεται ο κ. Παππάς (…) Ειλικρινώς δεν ξέρω πού είναι, το λέω στα ίσα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχα επαφή (…) Εκείνο το οποίο αποφασίστηκε, αποφασίστηκε μετά την έκδοση της απόφασης στις 7 Οκτωβρίου. Μετά τις 7 Οκτωβρίου δεν είχα επαφή» δήλωσε ο κ. Σταυριανάκης στον ΣΚΑΪ.

«Είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο δεν ξέραμε την απόφαση νωρίτερα. Του είπα τι σημαίνει να φύγεις, τι κίνδυνους έχεις. Αυτή η δική είχε μία ιδιαιτερότητα κράτησε 5,5 χρόνια, συν περίπου 19 μήνες πριν, και αναμένεται για να καθαρογράφει η απόφαση και να επαναπροσδιστεί το Εφετείο, δεν θα κρατήσει λιγότερο από το χρόνο κι αν η επόμενη απόφαση του Εφετείου κρατήσει 3,5 με 4 χρόνια αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας γύρω στα 4,5 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αν κρατηθεί εξαιτίας της μακράς δίκης θα έχει εκτίσει την ποινή του» επανέλαβε ο κ. Σταυριανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δίκη Χ.Α.: Έφεση για τις ποινές από τους συνηγόρους των Αιγύπτιων ψαράδων

Χρυσή Αυγή: Πόσο θα μείνει στη φυλακή το “Διευθυντήριο”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

-----------------------------------------------------------------------------------

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας