10:19 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Περιμένοντας τη συντέλεια!

Περιμένοντας  τη συντέλεια!

 

Πολλές φορές στη διάρκεια της ζωής μας συνηθίζουμε να λέμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι δυνατό να συμβούν. Κι όμως… Πάρτε για παράδειγμα τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Αν μας έλεγε κάποιος πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν πρόεδ

ρος των ΗΠΑ, θα γελάγαμε. Ή πως η Αγγλία θα μάζευε τα πράγματά της και θα έπαιρνε διαζύγιο από την ισχυρή και ευημερούσα Ευρωπαϊκή Ένωση. Ποιος θα στοιχημάτιζε για ένα Brexit; Λίγοι, αλλά το είδαμε και αυτό.

Όπως είδαμε και έναν ιό από την Κίνα (πάντα είχαμε έναν φόβο για το τι στο καλό τρώνε αυτοί οι άνθρωποι) που προκαλεί κάτι σαν βαρύ κρυολόγημα και που μέσα σε δύο χρόνια διάλυσε τις ζωές μας, μας έκλεισε στα σπίτια και μας έκανε αρρωστοφοβικούς.

Τώρα παίζει το σενάριο της συντέλειας του κόσμου. Όσο και αν ανασάναμε στις 9 Μαΐου επειδή ο Πούτιν δεν το έπαιξε Κιμ Ον Γιουνγκ, το κουμπί το κρατάει στο χέρι και κανείς δεν ξέρει πότε θα του «γυρίσει» και θα τρέχουμε στα καταφύγια.

Αν μας έλεγε κάποιος πως μετά τις καραντίνες και την υστερία με τον κορωνοϊό, τότε που πλέναμε με χλωρίνη τις πατάτες που φέρναμε ντυμένοι με στολή αστροναύτη από τα σούπερ μάρκετ, θα μιλάγαμε για πυρηνικό πόλεμο και θα είχαμε δελτίο στο ρεύμα και στα τρόφιμα (γιατί και αυτό παίζει τώρα τελευταία), θα τον λέγαμε συνωμοσιολόγο και παλαβό.

Κι όμως, τα πράγματα είναι τελικά δεν είναι όπως τα νομίζουμε. Ποτέ δεν είναι. Ζούμε σε μια εποχή συμπυκνωμένης τρέλας. Και δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι μας τρελοί. Αρκεί να τρελαθεί ένας ηγέτης κράτους και τέλος…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας