1:26 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ποδόσφαιρο: Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Νικολαΐδης

Ποδόσφαιρο: Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Νικολαΐδης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση  με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ κλήθηκε για να συζητήσει θέματα τα οποία έχουν κάνουν με το κυβερνητικό πλάνο το οποίο εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, με αφορμή το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο πριν δύο ημέρες για μνημόνιο συνεργασίας με τις FIFA-UEFA ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει επανέναρξη. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στο Μαξίμου, καθώς στην κυβέρνηση προετοιμάζονται για συναντήσεις με τις υπερομοσπονδίες από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η σύσταση του κλιμακίου που θα συναντηθεί με τις FIFA-UEFA αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και δεν αποκλείεται ο Ντέμης Νικολαΐδης να έχει ρόλο στην «ομάδα» που θα δημιουργηθεί ή ακόμα και να αποτελέσει την λύση κοινής αποδοχής στην προεδρία της ΕΠΟ.

Το κυβερνητικό σχέδιο, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με τις υπερκείμενες ομοσπονδίες, προβλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο να διοικηθεί από μια νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για τουλάχιστον μια τριετία -ενδεχομένως και παραπάνω.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτείνει στις FIFA, UEFA o Ντέμης Νικολαϊδης να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας