10:19 Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ποια καταστήματα λειτουργούν σήμερα και ποια όχι

Ποια καταστήματα λειτουργούν σήμερα και ποια όχι

Διαφωνίες έχουν προκύψει σχετικά με τη λειτουργία ή μη, σήμερα, των εμπορικών καταστημάτων.
Κάποια πολυκαταστήματα και super market ανακοίνωσαν ότι θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα, ενώ τα υπόλοιπα θα ανοίξουν αύριο, Τρίτη.

Σημειώνεται ότι σήμερα 2 Ιανουαρίου δεν είναι υποχρεωτική αργία, αλλά κατ’ έθιμον αργία. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας με επιστολή του προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Αθηνών, που κοινοποιείται στα υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης, ζητεί να κατοχυρωθεί η 2α Ιανουαρίου ως ημέρα επίσημης αργίας στο εμπόριο.

Αναλυτικά, οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που έχει ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν κανονικά την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου είναι τα ΑΒ Βασιλόπουλος, και τα Lidl ενώ κλειστά θα μείνουν τα καταστήματα “Σκλαβενίτης” και “Κρητικός” (με εξαίρεση ορισμένα καταστήματα στην Κρήτη)

Το ωράριο λειτουργίας σήμερα είναι το ίδιο που ισχύει με όλες τις υπόλοιπες ημέρες, αφού το εορταστικό ωράριο τελειώνει το Σάββατο 31/12 και το λιανεμπόριο επανέρχεται στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Σήμερα επίσης θα λειτουργήσει το εμπορικό εκπτωτικό χωριό McArthur Glen αλλά και το Smart Park.

Εκεί, κλειστά θα είναι καταστήματα της Inditex, με τα Zara να μένουν κλειστά, όπως και τα H&M. Η Intersport από την άλλη θα λειτουργήσει όσα καταστήματά της βρίσκονται σε outlet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κλειστό θα είναι το Attica, ενώ το Jumbo αναμένεται επίσης να μείνει ανοικτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα μέχρι την Πρωτοχρονιά

Επίσκεψη Α. Γεωργιάδη στην Βαρβάκειο Αγορά και σε καταστήματα παιχνιδιών

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας