1:49 Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Πως σχολιάζει ο Π. Κουσουλός την απολογία Πισπιρίγκου: "Η κατηγορούμενη έχασε τα αυγά και τα πασχάλια" - "Είναι αυτοκτονικό και αυτοκαταστροφικό"

Πως σχολιάζει ο Π. Κουσουλός την απολογία Πισπιρίγκου: "Η κατηγορούμενη έχασε τα αυγά και τα πασχάλια" - "Είναι αυτοκτονικό και αυτοκαταστροφικό"

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε , παράλληλα δε αποκάλυψε και λεπτομέρειες από το τι συνέβη σήμερα  κατά την διάρκεια της απολογίας της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα Ρούλας Πισπιρίγκου, ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Μίλησε για το ότι η κατηγορουμένη για την απόπειρα ανθρωποκτονία και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας έχασε κατά τη γνώμη του σήμερα  τα αυγά και τα πασχάλια, ότι ήταν μια καταλυτική ημέρα, για τον εκνευρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ερώτηση της Προέδρου του δικαστηρίου, η αμηχανία της και η …ανάγκη να πάει στην τουαλέτα εκείνη την ώρα.

Παράλληλα μίλησε και για το αυτοκαταστραφικό, αυτοκτονικό λάθος που κάνει η κατηγορύμενη στην απολογία της σύμφωνα με νομικούς κύκλους.

Δείτε εδώ το βίντεο με το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού:

@ereportaz.gr Πως σχολιάζει ο Π. Κουσουλός την απολογία Πισπιρίγκου: “Η κατηγορούμενη έχασε τα αυγά και τα πασχάλια” – “Είναι αυτοκτονικό και αυτοκαταστροφικό” – Η αμηχανία σε ερώτηση της Προέδρου και η …τουαλέτα #patra #patra_diki #greektiktok #greecetiktok #petroskousoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – ereportaz.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Ο Πέτρος Κουσουλός για απολογία Πισπιρίγκου: «Διαπιστώνω ότι υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στα λεγόμενα της μητέρας από την Πάτρα»

Απολογία Πισπιρίγκου: “Βροχή” ερωτήσεων από την πρόεδρο για την ημέρα εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας