Προς κ. Κρέτσο, Παππά και λοιπές φίλιες δυνάμεις…

Προς κ. Κρέτσο, Παππά και λοιπές φίλιες δυνάμεις…

Άθλιο παιχνίδι σε βάρος της VIP Media η οποία διαχειρίζεται τις ιστοσελίδες (ereportaz, healthreportaz και dikastikoreportaz, ekloges.tv) αλλά και της MΠΑΜ Media η οποία εκδίδει την εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» παίζεται τις τελευταίες ημέρες. Ως ενορχηστρωτές εμφανίζονται εκτελεστικοί βραχίονες της κυβέρνησης. Πριν από λίγη ώρα η διεύθυνση των δυο εταιρειών απέστειλε επιστολή-διαμαρτυρίας σε γνωστή διαφημιστική εταιρεία η οποία -κατ’ εντολή (;)- αποκλείει συστηματικά τα μέσα των δύο Ομίλων από «καμπάνιες» που αφορούν την ενημέρωση του εκλογικού σώματος σε ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές.

Η πολιτική που ακολουθείται σε ότι αφορά το «μοίρασμα της πίτας» δεν είναι άγνωστη σε εμάς. Η μέχρι τώρα άρνηση να ασχοληθούμε σοβαρά με το φαινόμενο της επιλεκτικής διαχείρισης πόρων που προέρχονται από το υστέρημα των ελλήνων πολιτών δεν ευθύνεται σε αδυναμία αλλά σε συνειδητή επιλογή. Αλλά ως εδώ.

ΥΓ. Η επιστολή θα αναρτηθεί πολύ σύντομα, για να γνωρίζουν οι αναγνώστες πως παίζεται το παιχνίδι… Και πως τιμωρούνται όσοι δεν υποτάσσονται στην εκάστοτε εξουσία. 

Σχόλια