4:07 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

«Ψαλίδι» 45% στην Super League 1 από την ΕΡΤ – Στον «αέρα» η Super League 2 - Φεύγει από την ΕΡΤ ο ΠΑΟ

«Ψαλίδι» 45% στην Super League 1 από την ΕΡΤ – Στον «αέρα» η Super League 2 - Φεύγει από την ΕΡΤ ο ΠΑΟ

Μάλιστα μετά την συνάντηση οι εκπρόσωποι της SL2 ανέφεραν ότι με αυτήν την μείωση δεν ξεκινά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα!

«Ψαλίδι» 45% προβλέπεται να υπάρξει στα τηλεοπτικά συμβόλαια της ΕΡΤ για την SL1 και 60% στην SL2. Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση Μετόχων της Δημόσιας Τηλεόρασης αποφάσισε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποχωρεί αζημίως, χωρίς δηλαδή να υποστεί συνέπειες για τυχόν διαφυγόντα κέρδη.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της ΕΡΤ υλοποιεί την εντολή για επαναδιαπραγμάτευση με τις εναπομείνασες ομάδες (Άρη, Ατρόμητο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Λαμία) προτείνοντας γενναίο κούρεμα και το ίδιο θα συμβεί με τον ΟΦΗ που ανέμενε έσοδο δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε επιστολή που προτείνει μείωση της τάξεως του 45%, ενώ στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 η προτεινόμενη μείωση αγγίζει το 60%! Η ΣΛ2, ωστόσο, ήδη απέρριψε την πρόταση, λέγοντας ότι δεν δέχεται καμία μείωση.

Μάλιστα μετά την συνάντηση που υπήρξε με τον Iωάννη Δρόσο και τους εκπροσώπους της SL2 προέκυψε ότι με αυτήν την μείωση δεν ξεκινά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα!

Χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος εκ μέρους της SL2 τόνισε στο Gazzetta.gr: «Κάναμε μία επαφή με την ΕΡΤ. Ο κ. Δρόσος μας ενημέρωσε ότι προτίθεται να κάνει μία μείωση γύρω στο 60% και εμείς αποφασίσαμε εκείνη την στιγμή ότι πρώτον δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δεύτερον πως δεν δεχόμαστε καμία μείωση. Ούτε καν 10%. Θέλουμε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα γιατί ματώσαμε για να μπούμε πέρυσι λόγω της αναδιάρθρωσης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρουμε αυτά τα χρήματα. Ακόμα και μέσω των στοιχηματικών, που δεν παίρνουμε τίποτα. Εμείς δεν ξεκινάμε». Μάλιστα από την ίδια πλευρά τονίστηκε πως η μείωση της SL1 θα είναι στο 45%. Η SL2 θ έχει έκτακτο Δ.Σ. την Παρασκευή και εκεί θα δει τις επόμενες ενέργειές της.

Σε συνδρομητική ο Παναθηναϊκός
Επιστροφή στη συνδρομητική τηλεόραση για τον Παναθηναϊκό, μετά την «παρένθεση» της περασμένης χρονιάς, που το «τριφύλλι» είχε βρει τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας