22:43 Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δήλωση για Όθωνα Παπαδόπουλο - "Ο Κούγιας ήταν επιλογή κυρίως της οικογένειας μου"

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δήλωση για Όθωνα Παπαδόπουλο - "Ο Κούγιας ήταν επιλογή κυρίως της οικογένειας μου"

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κου Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα.” Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η μητέρα των τριών δολοφονημένων παιδιών από την Πάτρα σε γραπτή δήλωση -μήνυμα με αποδέκτη τον πρώην δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο. Το κείμενο κοινοποίησε το γραφείο του νυν δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Η δήλωση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟ ΟΘΩΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

“Λόγω του ότι η κα Πισπιρίγκου είναι προσωρινά κρατούμενη και δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακάλεσε να δημοσιοποιήσουμε μέσω του site του γραφείου μας την εξής δήλωσή της για τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο.
Η δήλωση της είναι η εξής :
«Αγαπητέ Όθωνα δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου.
Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.
Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κου Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου.
Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή”.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας