11:09 Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Σε τραγική κατάσταση πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden

Σε τραγική κατάσταση πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden

O Paul Di’ Anno αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα του Paul Di’ Anno, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, όμως το θέμα με τα γόνατα του είναι πια σε οριακό σημείο. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που, ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και τα δύο του γόνατα είναι υπερβολικά πρησμένα.

Γιατρός που είδε τη φωτογραφία, αναφέρει ότι πιθανότατα το πρήξιμο είναι αποτέλεσμα διαβήτη και υπέρτασης. Η επέμβαση και στα δύο γόνατα κοστίζει περίπου 28.000 λίρες και μέχρι τώρα μέσω crowdfunding έχουν συγκεντρωθεί 13.000. Για τα υπόλοιπα χρήματα γίνεται καμπάνια την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Kastro Pergjoni που είναι ο υπεύθυνος της pub Cart & Horses όπου και έκαναν τα πρώτα τους βήματα οι Iron Maiden, και τρέχει και τις καμπάνιες για τον Paul Di’ Anno, είχε ερωτηθεί για το αν το συγκρότημα είχε προσφέρει κάτι για την υπόθεση.

Είχε πει ότι θα ήταν το ιδανικό αν το συγκρότημα κάλυπτε τα έξοδα, όμως ο ίδιος δεν έχει πρόσβαση για να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας