18:52 Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Σιώπης: Θετικός στον κορωνοϊό ο ποδοσφαιριστής λίγο μετά τον γάμο του στον Έβρο

Σιώπης: Θετικός στον κορωνοϊό ο ποδοσφαιριστής λίγο μετά τον γάμο του στον Έβρο

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης, λίγο μετά την τέλεση του γάμου του την περασμένη εβδομάδα στον Έβρο.

Με μήνυμα του μέσα από τα social media, ο παίκτης της Αλάνιασπορ σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν συναντηθεί μαζί του.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο γαμπρός στον πολιτικό γάμο στον Έβρο, που θεωρείται νέα εστία του ιού.

Ανησυχία, ωστόσο υπάρχει για τη σύζυγο του Έλληνα ποδοσφαιριστή, η οποία είναι έγκυος.
Στο μήνυμα του, ο Μανώλης Σιώπης σημείωσε: «Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού».

Σιώπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας