17:58 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Σκέψεις να μην ανοίξουν καν οι κλειστοί χώροι

Σκέψεις να μην ανοίξουν καν οι κλειστοί χώροι

“Σε πρώτη φάση μόνον οι εμβολιασμένοι, σε δεύτερη κανείς» τόνισε πριν λίγο αξιωματούχος του υπ. Ανάπτυξης σε συνομιλία του με εκπροσώπους φορέων προβλέποντας ότι την επόμενη εβδομάδα “θα μας προλάβουν δυστυχώς οι εξελίξεις από το μέτωπο των κρουσμάτων”.

Όπως φαίνεται η κυβερνητική εξαγγελία περί δημιουργίας αμιγών και μικτών κλειστών χώρων οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από τις 15 Ιουλίου οδηγείται εις τα εξ΄ ων συνετέθη.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του eREPORTAZ, «μόνον εάν ο αριθμός συγκρατηθεί κάτω από τις 3.000», πιθανολογείται η ανακοίνωση για το άνοιγμα των κλειστών χώρων εστίασης – διασκέδασης για εμβολιασμένους ενώ θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, δηλαδή δεν θα μπαίνει κανείς χωρίς πιστοποιητικό (rapid test ή μοριακό) ούτε στους ανοιχτούς. Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις να μην επιτρέψει καν τη λειτουργία των κλειστών αιθουσών στους κλάδους αυτούς, αν σπάσει το φράγμα των 3.000 “γιατί τότε θα πάμε στις 4.000 πολύ εύκολα”, ωστόσο δέχεται ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την οικονομία, εν μέσω μάλιστα της τουριστικής περιόδου.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης έχει αποτραβηχτεί πλήρως από το “κάδρο” διαφωνώντας με τις συνεχείς αλλαγές των σχεδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας