11:46 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Σοκαρισμένο το θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τη δημοσιοποίηση της μήνυσης (βίντεο)

Σοκαρισμένο το θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τη δημοσιοποίηση της μήνυσης (βίντεο)

Σοκαρισμένη από την προβολή στοιχείων της δικογραφίας από γνωστή Κυριακάτικη εφημερίδα είναι η γυναίκα που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η νεαρή κοπέλα  διαμαρτύρεται έντονα για τη δημοσιοποίηση του τίτλου από το ροζ βίντεο που ανέβασε εν αγνοίας της ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα. Θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες του ίντερνετ μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν πιο εύκολα αντίγραφο από τις προσωπικές της στιγμές που ανάρτησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος .

Στην εκπομπή μίλησε και  η δικηγόρος κα Σταυρούλα – Αντιγόνη Π. Πριλή ως συνήγορος του θύματος.

Η ίδια με κατεπείγουσα δήλωση-πρόσκληση-διαμαρτυρία εκφράζει την οργή της πελάτισσας της για την διαρροή εγγράφων της δικογραφίας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Αρετή Παληού: Αναβολή στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση – Την μήνυσε ο δικηγόρος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της


Συγκεκριμένα στην δήλωση της αναφέρει ότι “Έχουν περιέλθει σε γνώση μας πληροφορίες για διαρροή εγγράφων , ευρισκομένων εντός της σχετικής δικογραφίας, στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Πέραν του ότι η εν λόγω διαρροή-γνωστοποίηση συνιστά αδίκημα το οποίο θα διευρευνηθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, η οποιαδήποτε κοινοποίηση- δημοσιοποίηση προσβάλλει κατάφωρα την προσωπικότητα της εντολέως μου, καθώς προσδιορίζει την ταυτότητα της εμμέσως δια των στοιχείων της δικογραφίας , τα οποία (ενδεχομένως να) παραμένουν αναρτημένα στο Διαδίκτυο και πρόσβασιμα (βίντεο και φωτογραφίες με συγκεκριμένους τίτλους, χρονική διάρκεια, όνομα χρήστη κλπ).”

Γι αυτό τον λόγο και δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου. Δηλώνει δε ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της, έγκληση, αγωγή ή κάθε ένδικο βοήθημα σε περίπτωση που παραβιαστούν τα όσα ζητάει, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι σε περίπτωση που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί ζητά «το κατέβασμα-απόσυρση σχετικών στοιχείων από το διαδίκτυο και την απόσυρση των εντύπων με σκοπό την μην διάθεσή τους στο κοινό (περιοδικών-εφημερίδων)».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας