Σπείρα έκρυβε ναρκωτικά σε φέρετρο και καπό αυτοκινήτου

Σπείρα έκρυβε ναρκωτικά σε φέρετρο και καπό αυτοκινήτου

Σε απίθανες κρυψώνες – μεταξύ αυτών και ένα φέρετρο – έκρυβαν τα ναρκωτικά που διακινούσαν τα μέλη μιας σπείρας που δρούσε από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κορινθία, την Αττική, τα Δωδεκάνησα, τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη και εξαρθρώθηκε μετά από έρευνα της Ασφαλείας Κορίνθου.

Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, παρ’ όλο που επικοινωνούσαν μέσω κινητών δηλωμένων σε «αχυράνθρωπους» και χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένη ορολογία στις συνομιλίες τους. Έτσι, σε περιοχές της Αττικής συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 33 χρονών, ενώ στον Πειραιά ακινητοποιήθηκε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες, ένας 36χρονος και μια 37χρονη.

Οι κρυψώνες

Σε διάφορα μέρη του οχήματος, βρέθηκαν κρυμμένες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 16 κιλών και 882 γραμμαρίων, ενώ ακολούθησε έρευνα στο γραφείο τελετών της 37χρονης, όπου οι άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου ανακάλυψαν άλλα 35 κιλά και 180 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κρυμμένα μέσα σε ένα φέρετρο.

Σε βάρος των τεσσάρων μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στη σπείρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκκληση από την Αστυνομία: Αναγνωρίζετε αυτούς τους κακοποιούς;

Ατελείωτο σκουπιδαριό η ΓΑΔΑ. Εστίες μόλυνσης, κατσαρίδες, μπάζα αναφέρει πόρισμα ελεγκτών υγείας

Πηγή: Protothema.gr

Σχόλια