6:59 Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Super League: Μεγάλη ένταση και βολές Μαρινάκη κατά Σαββίδη

Super League: Μεγάλη ένταση και βολές Μαρινάκη κατά Σαββίδη

Μεγάλη ένταση επικράτησε σήμερα κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League. Με αποτέλεσμα στο τέλος να ακουστούν βαριές εκφράσεις.  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που επιτέθηκε εναντίον του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.  Την ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά εκπροσωπούσε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Μεταξύ των δύο ομάδων έχει δημιουργηθεί μεγάλη αντιπαλότητα εξ αιτίας των καταγγελιών του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη και τα όσα επακολούθησαν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων: “Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό”. Μάλιστα σε κάποια στιγμή ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για «λεκέδες» αναφερόμενος στο ΠΑΟΚ κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο της Super League κ. Μηνά Λυσάνδρου να πει: “Σας παρακαλώ, δεν είναι παρών ο κ.Σαββιδης…”.

“Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του skype, είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ.Γκαγκατσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά”, απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε λέγοντας ότι “Με ψευδείς ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ό,τι έχει κάνει ο Σαββιδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα, αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν.

Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Εμείς πληρώσαμε όλους μας τους φόρους στο ελληνικό δημόσιο χωρίς να μας χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ φόρων και προστίμων”, σχολίασε ακόμα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, λέγοντας: “Δεν καταδικαστήκαμε με τρεις αποφάσεις. Ούτε έχουμε αγοράσει την Ξάνθη και ελέγχουμε και άλλη ομάδα. Αυτοί είναι οι λεκέδες. Αν δεν τους θεωρείτε λεκέδες συνεχίστε να μπαίνετε με όπλα στα γήπεδα και να αγοράζετε ομάδες”.

Η απάντηση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε σε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ιβάν Σαββίδη περί λεκέδων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. “Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός.

Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης.

Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα”, είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας