19:41 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

ΣΥΡΙΖΑ: Νάσος Ηλιόπουλος της ομάδας «6+6» της Αχτσιόγλου - «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο»

ΣΥΡΙΖΑ: Νάσος Ηλιόπουλος της ομάδας «6+6» της Αχτσιόγλου - «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο»

«Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο»: Αυτή ήταν η εισήγηση του Νάσου Ηλιόπουλου στην ομάδα «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία συνεδριάζει, μέσω πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης, από τις 11 το πρωί, προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της και το αν θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα παραμείνει.

Κατά πληροφορίες, ο Νάσος Ηλιόπουλος, που έκανε τη βασική εισήγηση, ήταν και το πρόσωπο που συνάντησε στα μέσα της εβδομάδας τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί διαδοχικά ανοίγματα προς τα μέλη της τάσης, έχοντας προηγουμένως προειδοποιήσει τα στελέχη της για… αποστασία, σε περίπτωση που επιλέξουν τελικά την έξοδο από το κόμμα. Όπως είπε, «δεν μπορώ να φανταστώ ότι 50 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο -ξέρουμε πώς φτάσαμε στη Χούντα- ότι αυτοί οι αξιόλογοι άνθρωποι που γνωρίζουν τους αγώνες του χώρου μας, θα γίνουν αποστάτες. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πιστεύω ότι θα μείνουν στο κόμμα», σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας