20:41 Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Βόλου – Άμεση προτεραιότητα είναι οι απεγκλωβισμοί πολιτών

Σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Βόλου – Άμεση προτεραιότητα είναι οι απεγκλωβισμοί πολιτών

Σύσκεψη των αρμόδιων φορέων του Βόλου με τον Πρωθυπουργό είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο γραφείο του Δημάρχου. Στη σύσκεψη συμμετέχουν εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αχιλλέας Μπέος, ο Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και άλλοι αρμόδιοι παράγοντες όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr.

Ο Δήμαρχος Βόλου ζήτησε από τον Πρωθυπουργό άμεσες αποζημιώσεις των πληγέντων στο 100% των καταστροφών που έχουν υποστεί.

Ο πρωθυπουργός συνέστησε υπομονή στους κατοίκους του Βόλου, τόνισε με έμφαση ότι η καταστροφή του δικτύου ύδρευσης στο Βόλο είναι πλήρης και ανέφερε ότι οι παρεμβάσεις της κρατικής μηχανής για την αποκατάσταση των ζημιών σε έργα υποδομής θα γίνει σε δύο φάσεις. Η πρώτη με την υλοποίηση άμεσων έργων προκειμένου να αποκατασταθεί η επικοινωνία με περιοχές που αποκλειστεί και η δεύτερη με τα έργα αποκατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κικίλιας: Δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της θεομηνίας – 4 αγνοούμενοι

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προτεραιότητά μας είναι η διάσωση των πολιτών»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας