More

  Τα άστρα είχαν προβλέψει την πανδημία από τον Σεπτέμβριο

  Η σύμβουλος ψυχολογικής αστρολογίας και συγγραφέας, Βάσια Μαυράκη αναλύει στην «ΜΠΑΜ» τον χάρτη του κορωνοϊού.

  Του Κυριάκου Θεοδοσίου

  Ο κόσμος ετούτος είναι αναπόδραστα δεμένος με τις κινήσεις του ουράνιου κόσμου. Κάθε δύναμη στον κόσμο κυβερνάται από τις κινήσεις αυτές», έλεγε ο Αριστοτέλης.

  Η σύμβουλος ψυχολογικής αστρολογίας Empathetic Astrological Approach και συγγραφέας, Βάσια Μαυράκη

  Η σύμβουλος ψυχολογικής αστρολογίας Empathetic Astrological Approach και συγγραφέας, Βάσια Μαυράκη αναλύει στην «ΜΠΑΜ» τον αστρολογικό χάρτη του κορωνοϊού, που τους τελευταίους μήνες ζούμε κάτω από τη «σκιά» του και αποκαλύπτει πως τα άστρα είχαν ήδη προβλέψει την πανδημία από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ακόμη, ο πρωτος μήνας που φθινοπώρου σύμφωνα με τα άστρα πρέπει να μας βρει προετοιμασμένους για ενδεχόμενο δεύτερο κύμα του ιού, ενώ οι πλανήτες εξηγούν πως η Ελλάδα αντιμετώπισε τόσο εύκολα την πανδημία.

  Η ανάλυση της Βάσιας Μαυράκη που «ρίχνει φως» σε πολλά «σκοτεινά» σημεία του κορωνοϊού:

  Εδώ, στην Ελλάδα είχαμε συζητήσει για την εμφάνιση ενός νέου μικροβίου ή μολυσματικής ασθένειας στην πρώτη Πανσέληνο του Σεπτέμβρη, τότε που ακόμη η COVID-19 δεν είχε κάνει επίσημα την εμφάνισή της και δεν είχε καν όνομα.

  Η αντίθεση, όμως, του Αρη με τον Ποσειδώνα, μας προϊδέαζαν για την έλευσή σου. Ο Αρης βρισκόταν στην Παρθένο, στο ζώδιο της υγείας και της πρόληψης και ο Ποσειδώνας από τα θολά Ψαράκια είχε δημιουργήσει το περιβάλλον για κάτι νέο, μολυσματικό και επικίνδυνο.

  Ο νέος ιός που προέκυψε παγκοσμίως είναι «γιος» του άλικου Αρη και του ωχρού Ποσειδώνα, αυτών των δύο που όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους φέρνουν την κίτρινη αρρώστια, τη σωματική αδυναμία, τη δύσπνοια, την παράλυση… Είναι αλήθεια, όμως, τόσο νέος όσο νομίζουμε ή μας έχει επισκεφτεί πολλές φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας με άλλο πρόσωπο;

  Ο ουρανός στον Ταύρο

  Είναι αλήθεια νέος και πραγματικός ή οι κοσμικές όψεις που τον «έφεραν» ήταν πέρα για πέρα πραγματικές και από πολύ νωρίτερα, από το 2018 κιόλας, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο γνωρίζαμε πως ο κόσμος που μέχρι τώρα είχαμε ζήσει και γνωρίζαμε θα άλλαζε συθέμελα! Είναι αυτό, που περιμέναμε να φέρει ο κοσμικός κύκλος Κρόνου, Πλούτωνα στο τέλος του Αιγόκερω. Είναι αυτό, που περιμέναμε να φέρει η σύνοδός τους στον Αιγόκερω. Στην ιδιομοιρία της, στις 22 μοίρες του Ταγού «γεννήθηκε»! Αυτή τον μοίρανε την τελευταία ημέρα του 2019.

  Τη σύνοδο που ερέθισε ο Αρης και πολλαπλασίασε ο Δίας. Είχαμε μιλήσει για τα δεινά που περιμέναμε, πάρα πολύ καιρό πριν, τότε που δεν είχε το «σχεδόν» όνομα σου. Τότε που περιμέναμε κάποιο χτύπημα τρομοκρατικό σαν των Δίδυμων Πύργων που έφερε η αντίθεση Κρόνου Πλούτωνα το 2001. Ή κάτι του μεγέθους της καταστροφής του Τσερνόμπιλ το 1986, με τον Αρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω και πάλι!

  Ο μεγαλύτερος «τρομοκράτης»

  Ή σαν την αεροπορική τραγωδία του Μάρτη του 1977 στην Τενερίφη της Ισπανίας με τα τετράγωνα Κρόνου Ουρανού στα σταθερά, λίγο πριν την ανακάλυψη του Χείρωνα. Τον υποτιμήσαμε αρχικά, αποδείχθηκε όμως ο μεγαλύτερος «τρομοκράτης» από όλους!

  Ο Ποσειδώνας και ο Αρης από τις 6 Ιουνίου θα βαδίζουν και πάλι μαζί και θα ενεργοποιήσουν με τετράγωνα τον Ηλιο στου Διδύμους. Και δύο σημαντικές Εκλείψεις, μια Σεληνιακή στις 5 Ιουνίου και μια Ηλιακή στις 21 Ιουνίου, πάνω στην Πύλη του Θερινού Ηλιοστασίου. Θα ξυπνήσουν μνήμες του προηγούμενου διαστήματος ή οι ίδιες όψεις που έφεραν την αρρώστια, είναι οι ίδιες που μπορεί να φέρνουν και το φάρμακο που θα τη γιατρέψει; Κάποιοι πάντως, αυτοί που πιστεύουν κάτι άλλο για την COVID-19 και την προέλευση της, «φωνάζουν» πως το φάρμακο υπάρχει, «φωνάζουν» πως το αντίδοτο υπάρχει πάντα, πριν καν δημιουργηθεί το δηλητήριο!

  Σε επιφυλακή από τις 17 Αυγούστου

  Η Ελλάδα, όμως, πάλεψε παλικαρίσια γιατί έχει έναν ανένταχτο Ηλιο στον Υδροχόο, μια επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους, καθώς και Ωροσκόπο στο ζώδιο αυτό, των αιώνιων εφήβων. Ο Μάιος θα ήταν ο μήνας της «απελευθέρωσής» μας, όπως είχα γράψει και σε άρθρο μου από την πρώτη Πανσέληνο του Μαρτίου. Την Αφροδίτη στους Διδύμους στα τρίγωνά της με τον Αρη στον Υδροχόο περιμέναμε, αλλά και τον Κρόνο στον Υδροχόο, για να ενεργοποιήσουν τις θετικές όψεις του αστρολογικού χάρτη της πατρίδας μας! Εχουμε βοηθούς το καλό μας κλίμα και τις καλές πλανητικές μας όψεις.

  Το Μάιο βγήκαμε νικητές των δολοφονικών σχεδίων της COVID-19, αλλά θα είμαστε και πάλι σε επιφυλακή από 10 έως τέλος Ιουνίου, καθώς και από τις 17 Αυγούστου που όλοι οι Μεγάλοι θα είναι ανάδρομοι. Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας θα ανακινήσουν θέματα του άμεσου παρελθόντος. Από τις 9 Σεπτεμβρίου με τον πυροδότη Αρη να γίνεται κι αυτός ανάδρομος στον Κριό, η κατάσταση μπορεί και πάλι να ενταθεί, να χρειαστεί και πάλι να γίνουμε προσεχτικοί με θέματα υγείας αλλά και με θέματα εθνικά. Η Ελλάδα μας, όμως, έχει έναν δικό της ξεχωριστό Θεό και ένα κυβερνήτη Ουρανό που ξέρουν πάντα να μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση! Εξάλλου, μια βασιλική Σύνοδος Κρόνου, Δία ήταν το «Αστέρι των Χριστουγέννων» που σήμανε την έλευση ενός Μεσσία… Μια βασιλική Σύνοδος σαν αυτή που θα πραγματοποιηθεί στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου στις 20 Δεκεμβρίου του 2020!

  *Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Νίκος Νικολόπουλος : Μόνο με αντίποινα θα «πονέσουν» τον Ερντογάν.

  Η προαναγγελθείσα αθλιότητα του Ερντογάν επιβεβαιώθηκε με διάταγμα του, που μετατρέπει την Αγιά Σοφιά, το παγκόσμιο λίκνο και πολιτιστικό κληροδότημα της Ορθοδοξίας, σε τζαμί....

  Αlpha: Συνεργασία έκπληξη Μελέτη-Μάνεση

  Νέα infotainment εκπομπή στον Alpha τη νέα σεζόν με συνεργασία έκπληξη. Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής...

  ΣΥΡΙΖΑ: Με καθυστέρηση η κυβέρνηση ζητεί κυρώσεις στην Τουρκία

  Για τραγική ολιγωρία του κ. Μητσοτάκη σε ότι αφορά τις κυρώσεις που ζητεί προς την Τουρκία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Με...

  ΝΔ: Ο Τσίπρας πρέπει να δώσει απαντήσεις για Παππά και Αρτεμίου

  Η ΝΔ ζητεί απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τις συναντήσεις Παππά και Αρτεμίου. Ανακοίνωση με την οποία ζητά απαντήσεις από τον αρχηγό της...

  Πως το Ηράκλειο μετατράπηκε σε “έξυπνη πόλη”

  Ηράκλειο η έξυπνη πόλη! Το Ηράκλειο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 100 intelligent cities (Έξυπνες Πόλεις) της Ευρώπης μετά από αξιολόγηση της ψηφιακής πολιτικής του....